Parhaat sähköpotkulaudat 2022 – Vertailu ja hinnat

Parhaat sähköpotkulaudat 2022 ovat E-Wheels E2S V2, Zero 8 ja Zero 10 X. Tässä artikkelissa vertaillaan parhaat sähköpotkulaudat vuodelle 2022. Tekstissä vertaillaan 10 eri hintaluokan sähköpotkulautaa, joissa on kaikissa omat hyvät puolensa.

Vertailussa on kiinnitetty hinnan lisäksi huomiota sähköpotkulautojen teknisiin ominaisuuksiin sekä akun kapasiteettiin, joten saat selville, miten pitkälle laudalla pääsee yhdellä latauksella. Pystyt siis helposti vertailemaan, mikä laudoista juuri sopiva sinun koulumatkallesi, työajoon tai vaikkapa vapaa-ajan ajeluun.

Tämä on vertailu vuodelle 2022. Jos haluat lukea uudemman vertailun, pääset artikkeliin alla olevasta linkistä.

Lue myös: Parhaat sähköpotkulaudat 2023 – Vertailu ja hinnat

Sähköpotkulautoja on monenlaisia ja eri olosuhteisiin suunniteltuja. Paras sähköpotkulauta on se, joka sopii sinun käyttöösi parhaiten.

Mikä on paras sähköpotkulauta omaan käyttöön?

Paras sähköpotkulauta on se, joka vastaa tarpeitasi parhaiten. Jos tarkoituksenasi on ajaa vain satunnaisesti ja lyhyitä matkoja, niin halvimmat sähköpotkulaudat voivat olla sinulle paras valinta. Jos haluat ajaa pitkiä matkoja, niin silloin skuutti isolla akkukapasiteetilla on sinulla oikea hankinta. Jos taas haluat ajaa haastavassa maastossa, niin kannattaa hommata sähköpotkulauta, jossa on jämerä rakenne.

Listalla on monta eri tyylistä sähköpotkulautaa, joiden ominaisuudet sekä hinta vaihtelevat. Listan ensimmäinen skuutti on halvin, ja lista etenee alaspäin kalliimpiin malleihin. Sähköpotkulaudan hintaan voi vaikuttaa moni asia, esimerkiksi akun tilavuus sekä potkulaudan sähkömoottorin tehokkuus.

1. E-Wheels E2S V2 ja V2 Lite – edullinen ja kestävä sähköpotkulauta

E-Wheels E2S V2 ja V2 Lite ovat hinnaltaan edullisia sähköpotkulautoja.

E-Wheels E2S V2 ja V2 Lite sähköpotkulaudat ovat edullisia skuutteja, joiden avulla pääsee liikkumaan mukavasti paikasta paikkaan. Tämä on hyvä valinta sähköpotkulautailijalle, joka etsii edullista ja näppärää lautaa satunnaiseen ajoon.

V2-laudassa on 10Ah kapasiteetin Li-Ion akku, jonka kantama on noin 30-35 kilometriä. Maksimikantama vaihtelee paljon, sillä ajajan paino vaikuttaa akun kulumiseen nopeuden lisäksi. Moottorin teho on laudassa 700W, joten lauta on laillinen liikenteeseen. V1-versiossa akkukapasiteetti on 7,8Ah ja kantamaa laudalla on noin 20km.

E2S V2 -sähköpotkulaudasta löytyy myös muuta mainitsemisen arvoista, sillä se on IP56 -vedenkestävä ja kaiken lisäksi laitteessa on elektroniset lukkiutumattomat jarrut. V2-lauta onkin siis erinomainen valinta, kun maasto ja tienpinta ovat laadultaan vaihtelevia. V2 Lite-skuutti on hinnaltaan hieman halvempi, mutta siitäkin löytyy IP56-suojaus.

Kyseessä voikin siis olla aloittelijalle sopiva sähköpotkulauta, koska hintaakaan ei V2- ja V2 Lite -skuuteilla ei ole kovin suuri verrattuna muihin sähköpotkulautoihin.

 • Nimi: E-Wheels E2S V2 Lite
 • Hinta (syyskuussa 2022): 349 euroa norm. 399e
 • Huippunopeus: 25km/h (laillinen)
 • Moottorin teho: 700W
 • Akkutilavuus: 7,8Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 25km
 • Latausaika: Noin 3-4 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuuman renkaat

*E2S V2 Lite -skuuttiin voi tutustua tarkemmin E-Wheelsin nettisivuilla: E-Wheels E2S V2 Lite -sähköpotkulauta

 • Nimi: E-Wheels E2S V2
 • Hinta (syyskuussa 2022): 399 euroa norm. 449e
 • Huippunopeus: 25km/h (laillinen) tai 30km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 700W
 • Akkutilavuus: 10Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 35km
 • Latausaika: Noin 6-8 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuuman renkaat

*Voit käydä katsomassa E2S V2 -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: E-Wheels E2S V2 -sähköpotkulauta

2. E-Wheels E2S V2 Pro 2022 – sähköpotkulauta astetta suuremmalla teholla ja kantamalla

E-Wheels E2S V2 Pro on astetta tehokkaampi, mutta silti käytännöllinen skuutti.

Tässä voi olla hyvä valinta, kun haluat sähköpotkulaudan, joka ei ole hinnaltaan turhan kallis, mutta laudasta pitäisi silti löytyä tarpeeksi voimaa ja kantamaa. E-Wheels E2S V2 Pro 2022 -sähköpotkulauta voi olla silloin ihanteellinen valinta, koska laudassa on riittoisa akku ja tehokas moottori. Hintaa on kuitenkin vain kohtuulliset 599 euroa.

E2S V2 Pro 2022 -sähköpotkulaudassa on tilava 12,8Ah akku, jonka avulla lauta saavuttaa noin 40 kilometrin toimintakantaman. Kyseessä onkin siis todella pätevä potkulauta heille, jotka haluavat kohtuullisen kantaman sähköpotkulaudan edulliseen hintaan.

Laudassa on myös tehokas moottori, sillä tässä E-Wheelsin sähköpotkulaudassa on moottori 500W nimellisteholla. Tällä laitteella pääsee siis mukavasti myös ylämäkeen. Kuten listan ykkösenä oleva versio, myös V2 Pro on IP-56 -vedenkestävä. Elektroninen ABS-jarru löytyy myös tästä laudasta.

 • Nimi: E-Wheels E2S V2 Pro 2022 
 • Hinta (syyskuussa 2022): 599 euroa norm. 749e
 • Huippunopeus: 25km/h (laillinen) tai 30km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 1000W
 • Akkutilavuus: 12,8Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 40km
 • Latausaika: Noin 6-7 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman renkaat

*Voit käydä katsomassa E2S Pro -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: E-Wheels E2S Pro 2022 -sähköpotkulauta

3. Zero 8 – kompakti ja kevyt sähköpotkulauta

Zero 8 taittuu pieneen tilaan, ja siinä on myös kaksi tukevaa iskunvaimenninta takana.

Zero 8 on passeli lauta silloin, kun kaipaat taittuvaa sähköpotkulautaa. Tämä kevyt ja kompakti lauta taittuu pieneen tilaan, joten voit vaikkapa kantaa sitä mukanasi helposti. Kevyestä 18kg painosta huolimatta sähköpotkulauta on silti mukavan tehokas, sillä menopelissä on moottori 1000W maksimiteholla.

Laudassa on myös asiallisen kokoinen akku, jonka kapasiteetti on 13Ah. Tehokkaan akun avulla potkulauta saavuttaa 45 kilometrin toimintamatkan ja 4-8 tunnin latausaika. Tällä laudalla pääsee siis yhdellä latauksella mukavan matkan.

Zero 8 -sähköpotkulaudassa on kuitenkin muitakin hyviä ominaisuuksia, esimerkiksi kaksi tukevaa iskunvaimenninta, jotka on sijoitettu potkulaudan takarenkaan yhteyteen. Hyvän jousituksen avulla potkulaudalla voi ajaa hieman hankalammassakin maastossa. Ajettavuutta parantaa myös takarenkaan tehokas rumpujarru, jonka ansiosta lauta pysähtyy näppärästi.

Tämä kaikki yhdistettynä kätevään kokoon ja taittuvaan rakenteeseen!

 • Nimi: Zero 8
 • Hinta (syyskuussa 2022): 779 euroa norm. 849e
 • Huippunopeus: 20km/h (laillinen) tai 35km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 1000W
 • Akkutilavuus: 13Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 45km
 • Latausaika: Noin 4-8 tuntia
 • Renkaat: 8 tuuman ilmatäytteiset renkaat

*Voit käydä katsomassa Zero 8 -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: Zero 8 -sähköpotkulauta

4. E-Wheels by Joyor X5S – sähköpotkulauta miellyttävällä ajotuntumalla

Joyor X5S on sähköpotkulauta, jonka suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ajotuntumaan.

Joyor X5S -sähköpotkulauta saattaa olla todella hyvä valinta, kun olet etsimässä lautaa, jossa on mukava ajotuntuma. Potkulaudassa on 10 tuuman pehmeät ilmatäytteiset renkaat sekä vaimentimet integroituna ohjaustankoon. Voit siis olla varma, että tämän laudan kanssa kyyti on pehmeää.

Laudassa on myös mukavasti tehoa, sillä siinä on 1000W maksimitehon moottori, jota pyörittää 13Ah akku. Akkupaketti ei ole liian suuri, joten se ei paina paljoa, mutta se on myös sopivan kookas, jotta lauta voi saavuttaa riittoisan 55 kilometrin kantaman. Tällä sähköpotkulaudalla pääsee siis hieman pidemmänkin matkan edestakaisin.

E-Wheels by Joyor X5S -sähköpotkulauta on myös turvallinen, sillä siinä on kirkkaat valot edessä ja takana. Lukkiutumaton jarrujärjestelmä takaa turvallisen ja tehokkaan pysähtymisen.

Kyseessä onkin siis erinomainen sähköpotkulauta niille, jotka haluavat ajaa mukavasti ja rennosti!

 • Nimi: E-Wheels by Joyor X5S
 • Hinta (syyskuussa 2022): 749 euroa norm. 999e
 • Huippunopeus: 20km/h (laillinen) tai 35km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 1000W
 • Akkutilavuus: 13Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 45-55km
 • Latausaika: Noin 6-7 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman ilmatäytteiset renkaat

*Voit käydä katsomassa Joyor X5S -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: E-Wheels by Joyor X5S -sähköpotkulauta

5. Zero 9 – sähköpotkulauta, jossa riittää tehoa

Zero 9 -sähköpotkulaudan maksimikantama on mukavat 45 kilometriä yhdellä latauksella.

Kuten Zero 8, myös Zero 9 tarjoaa ajomukavuutta ja voimaa samassa paketissa! Tässä laitteessa on moottori 600W nimellisteholla ja 1200W maksimiteholla, ja huippunopeus on mukavat 20 kilometriä tunnissa. Myös Zero 9 on varustettu taittuvalla rungolla, joten sitä on helppo kantaa paikasta toiseen. Painoa Zero 9:llä on hieman enemmän kuin aiemmalla versiolla, sillä moottori on isompi.

Isommasta moottorista huolimatta akun koko on pysynyt samana kuin aiemmassa versiossa, 13Ah kokoisella akulla pääsee 45 kilometrin maksimikantamaan. Akun lataaminen kestää 4-8 tuntia.

Sähköpotkulaudassa on edessä levyjarrut ja takana tehokkaat rumpujarrut, joiden avulla lauta pysähtyy näppärästi. Zero 9 onkin hyvä sähköpotkulauta heille, ketkä haluavat tehokkaan mutta samaan aikaan turvallisen potkulaudan, jota on myös helppo kuljettaa.

 • Nimi: Zero 9
 • Hinta (syyskuussa 2022): 889 euroa norm. 949
 • Huippunopeus: 20km/h (laillinen) tai 38km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 1200W (yli sallitun rajan)
 • Akkutilavuus: 13Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 45km
 • Latausaika: Noin 4-8 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat

*Voit käydä katsomassa Zero 9 -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: Zero 9 -sähköpotkulauta

6. E-Wheels E2S V2 Max – sähköpotkulauta pohjoisen olosuhteisiin

E2S V2 Max on pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu skuutti.

Tässä on erinomainen sähköpotkulauta, kun haluat pohjoisen olosuhteisiin sopiva laudan. E-Wheels E2S V2 Max -sähköpotkulauta on IP-56 vedenkestävä, joten sillä pääsee ajamaan hieman haastavammissakin olosuhteissa. Tämän takia se on erinomainen potkulauta Suomen oloihin.

Tehoakin laudasta löytyy, sillä moottorilla on 600W nimellisteho maksimitehon ollessa 1200W. Akun tilavuus on 13,5Ah, joten tällä sähköpotkulaudalla pääsee mukavan matkan. Optimaalinen kantama on noin 60 kilometriä, ja latausaikaa akulla on noin 8-12 tuntia. Tällä laitteella pääsee siis hieman pidemmänkin matkan yhdellä latauksella.

Vääntöä löytyy myös kivasti, sillä E2S V2 Max on erinomainen kun haluat ajaa jyrkkiin ylämäkiin. Moottori ei siis hyydy aivan heti, ja tasaisella maalla laudalla on hyvä kiihtymiskyky.

E2S V2 Max onkin siis hyvä lauta niille sähköpotkulautailijoille, jotka haluavat tehokkaan potkulaudan Suomen olosuhteisiin!

 • Nimi: E-Wheels E2S V2 Max
 • Hinta (syyskuussa 2022): 799 euroa norm. 999 euroa
 • Huippunopeus: 20km/h (laillinen) tai 40km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 1600W (yli sallitun rajan)
 • Akkutilavuus: 13,5Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 60km
 • Latausaika: Noin 8-12 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman ilmatäytteiset renkaat

*Voit käydä katsomassa E2S V2 Max -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: E-Wheels E2S V2 Max -sähköpotkulauta

7. Zero 10 – käytännöllisyyttä ja raakaa voimaa samassa sähköpotkulaudassa

Zero 10 on samaan aikaan käytännöllinen ja tehokas skuutti.

Kun olet etsimässä tehokasta mutta fiksua sähköpotkulautaa, niin Zero 10 voi olla todella varteen otettava valinta. Tässä laudassa on voimaa enemmän kuin tarpeeksi, sillä siinä on 1000W nimellisteholla varustettu sähkömoottori, mikä on suurin sallittu teho tieliikenteessä.

Akku vetää vertoja moottorin erinomaisuudelle, sillä tässä sähköpotkulaudassa on varsin tömäkkä 18Ah kapasiteetilla varustettu akku. Tehokkaasta moottorista huolimatta Zero 10 omaa todella hyvän maksimikantaman, joka on peräti 70 kilometriä. Tällä laudalla pääsee siis pidemmänkin matkan edestakaisin.

Muita Zero 10 mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat kirkkaat LED-valot, jotka parantavat näkyvyyttää. Laudassa on myös turvallisuutta parantava kaksoisjarrujärjestelmä, joka toimii kahdella levyjarrulla. Molemmat renkaat on siis varustettu jarrulla.

Tässä onkin siis sähköpotkulauta todella hyvällä kantamalla, sekä käytännöllisillä ominaisuuksilla!

 • Nimi: Zero 10
 • Hinta (syyskuussa 2022): 1199 euroa norm. 1299e
 • Huippunopeus: 20km/h (laillinen) tai 50km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 1600W (yli sallitun rajan)
 • Akkutilavuus: 18Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 70km
 • Ajoaika: Noin 4-8 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman ilmatäytteiset renkaat

*Voit käydä katsomassa Zero 10 -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: Zero 10 -sähköpotkulauta

8. E-Wheels E7 – jämerä sähköpotkulauta kaksoismoottorilla

E7-sähköpotkulaudassa on jämerä ulkonäkö.

Nyt voi sanoa ihan luvan kanssa, että tässä on tehokas sähköpotkulauta! E-Wheels E7 -sähköpotkulauta on ainutlaatuinen laite siinä mielessä, että tästä potkulaudasta löytyy kaksoismoottori. Sähköpotkulaudassa on siis moottori molemmissa renkaissa, joten molemmat pyörät ovat vetäviä.

Jämerän etujousituksen ansiosta E7 pärjää myös hieman haastavammassa maastossa, joten tässä voi olla hyvä valinta heille, ketkä haluavat ajaa muuallakin kuin kaupungissa. 15Ah kokoinen akku takaa mukavan 70 kilometrin maksimikantaman, joten pääset hieman pidemmälle yhdellä latauksella.

E-Wheels E7 -sähköpotkulauta onkin siis erinomainen hankinta, kun haluat raakaa voimaa ja hyvät maasto-ominaisuudet. Tässä on astetta jämäkämpi sähköpotkulauta!

 • Nimi: E-Wheels E7
 • Hinta (esyyskuussa 2022): 1149 euroa norm. 1299e
 • Huippunopeus: 20km/h (laillinen) tai 65km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 4800W (yli sallitun rajan)
 • Akkutilavuus: 15Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 70km
 • Latausaika: Noin 8-12 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman maastorenkaat

*Voit käydä katsomassa E7 -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: E-Wheels E7 -sähköpotkulauta

9. Zero 10X – sähköpotkulauta maastoon

Zero 10X on todella tehokas sähköpotkulauta maastoon.

Jos joku luuli, että sähköpotkulaudalla ei voi ajaa maastossa, niin hän ei ole nähnyt tätä menopeliä! Zero 10X -sähköpotkulauta on varustettu mielettömän tehokkaalla 3600W moottorilla, jonka avulla laudalla pääsee aikaa vauhdikastakin menoa. Kannattaa siis käyttää omaa harkintaa, kun ajaa tällä laitteella, vaikka potkulaudassa onkin tehokkaat levyjarrut edessä ja takana.

Zero 10X -sähköpotkulauta on hyvä valinta maastoajoon, sillä laudassa on runsaasti maavaraa. Oman lisänsä maasto-ominaisuuksiin tuovat hydrauliset iskunvaimentimet, jotka pehmentävät ajoa paljon. Laudassa on myös ajovalot, joten hämärässäkin näkee eteensä.

Vaikka laudassa onkin paljon tehoa, niin akusta on saatu myös kestävä. Akkujen koot vaihtelevat sen mukaan, minkälaisilla ominaisuuksilla haluat lautasi. Esimerkiksi 18Ah akulla pääsee kunnioitettavat 80 kilometriä yhdellä latauksella, ja latausaikaa akulle tulee noin 9 tuntia.

Tässä onkin siis sopiva sähköpotkulauta sellaiselle ajajalle, joka haluaa mennä haastavaan maastoon kokeilemaan rajojaan!

 • Nimi: Zero 10X
 • Hinta (syyskuussa 2022): 2149 euroa norm. 2199e
 • Huippunopeus: 65km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 3600W (yli sallitun rajan)
 • Akkutilavuus:18Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 80km
 • Latausaika: Noin 9 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman leveät renkaat

*Voit käydä katsomassa Zero 10X -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: Zero 10X -sähköpotkulauta

10. Kaabo Wolf Warrior 11 – todella nopea sähköpotkulauta

Wolf Warrior 11 on sähköpotkulauta, jossa on pitkälle riittävä kantama.

Listan viimeisenä on todella nopea sähköpotkulauta, joka jättää muut varjoonsa sekä vauhtinsa että maasto-ominaisuuksien puolesta! Tosin hintaakin löytyy kunnioitettavat 2949 euroa, joten mistään halvasta skuutista ei ole kyse. Kaabo Wolf Warrior 11 -sähköpotkulauta voi saavuttaa jopa 80km/h huippunopeuden, joten tieliikenteeseen tämä menopeli ei valitettavasti sovellu.

Kovan nopeuden lisäksi vajaalla 3000 eurolla saa myös runsaasti tehoa. Kaksoismoottorilla varustettu sähköpotkulauta pitää sisällään 5400W tehoa, joten tällä laitteella kiipeää ylämäkiä vaivatta. Etuhaarukka on jousitettu kahdella hydraulisella iskunvaimentimella ja taakse on asennettu laadukas lehtijousi. Keulalla on myös kaksi tehokasta ajovaloa, jotka valaisevat tietä pimeällä kelillä.

Akussa on myös mukavasti jytyä, sillä 35Ah akku takaa noin 110 kilometrin kantaman. Ajokantaman puolesta Wolf Warrior 11 on siis ehdotonta parhaimmistoa. Ajoajaksi valmistaja ilmoittaa noin 9 tuntia, joka on aika pitkä verrattuna muihin sähköpotkulautoihin.

Kyseessä onkin siis todellinen premium-sähköpotkulauta, jossa on kaikki tarvittava maastorenkaita ja huipputehokkaita moottoreita myöten!

 • Nimi: Wolf Warrior 11
 • Hinta (syyskuussa 2022): 2949 euroa norm. 2949e
 • Huippunopeus: 80km/h (ei tieliikenteeseen)
 • Moottorin teho: 5400W (yli sallitun rajan)
 • Akkutilavuus: 35Ah
 • Maksimikantama yhdellä latauksella: 110-150km
 • Latausaika: Noin 9 tuntia
 • Renkaat: 11 tuuman maastorenkaat

*Voit käydä katsomassa Kaabo Wolf Warrior 11 -sähköpotkulautaa E-Wheelsin sivuilta: Kaabo Wolf Warrior 11 -sähköpotkulauta

Missä laittomalla sähköpotkulaudalla saa ajaa?

Vakuutusyhtiön mielestä laittomalla sähköpotkulaudalla ei saa ajaa missään, ei edes omassa pihassa. Jos siis hankit tieliikenteeseen sopimattoman laudan, jonka nopeus on yli 25km/h tai jossa on moottoritehoa yli 1000W, niin onnettomuuden sattuessa vakuutusyhtiön kanssa saattaa tulla ongelmia. Sallittuja rajoituksia tehokkaamman laudan kanssa kannattaa siis olla varovainen ja harkitsevainen.

Lisää tietoa rajoituksista ja suosituksista Traficomin nettisivuilla: Traficom – Sähköiset liikkumisvälineet

Mikä on paras sähköpotkulauta minun mielestäni?

Moni listalle valikoitunut sähköpotkulauta on todella hyvä vaihtoehto, kun etsii itselleen sopivaa lautaa. Ominaisuudet toki vaihtelevat, ja lauta kannattaa valita tarpeen mukaan. Kaupunkiajoon ja lyhyille matkoille kelpaa halvemman hintaluokan sähköpotkulauta. Taitto-ominaisuus voi myös olla hyödyllinen, jos asut kerrostalossa. Akkukapasiteetti on myös yksi ratkaisevista ominaisuuksista.

Omaan budjettiini ja tarpeisiini voisi sopia listan numero kaksi, eli E-Wheels E2S V2 Pro 2022 -sähköpotkulauta. Se on sopivan hintainen ja kantama on juuri sopiva minulle. Se on myös täysin laillinen ja turvallinen, joten virkavallan kanssa ei tule ongelmia.

Lue myös: Sähköpotkulauta ja sen hinta – Miten paljon skuutti maksaa?

Jos minulla taas olisi rajoittamaton budjetti käytössäni, niin ehdoton ykkösvalintani olisi Zero X10 -sähköpotkulauta. Kyseinen lauta on todella tehokkaan näköinen ja siinä on hyvät maasto-ominaisuudet, joten pääsisin ajamaan hieman vaikeissakin paikoissa. Rajoittimen avulla laudasta saisi laillisen, kun sillä ajaa tieliikenteessä. Hankkisin todennäköisesti myös muita lisävarusteita.

Zero 10X on yksi suosikkilaudoistani, koska se sopii rajumpaankin maastoon.

Toivottavasti listasta oli apua sähköpotkulaudan valintaan! Kaikkia lautoja ei ollut mahdollista laittaa listalle, mutta tässä ovat omasta mielestäni parhaat mallit.

*Lisää sähköpotkulautoja löytyy E-Wheelsin nettikaupasta: E-Wheels.fi

Lue myös: Miten sähköpotkulauta toimii? Laudan osat ja toiminta

Lue myös: Voiko sähköpotkulaudalla ajaa talvella? Vinkit talviajoon

Lue myös: Kuinka virittää sähköpotkulauta? Skuutin virittäminen

5 kommenttia artikkeliin ”Parhaat sähköpotkulaudat 2022 – Vertailu ja hinnat

 1. Edes rajoitin ei tee noista tehokkaimmista skuuteista tielaillista, koska tieliikenteessä on 25 km/h nopeusrajan lisäksi on 1000W tehoraja.

  Tykkää

  • Totta. Huippunopeus voi olla sallitun rajoissa, mutta tehoa voi silti olla yli 1000W rajan.
   Tekstissä oli jo aiemmin maininta siitä, että sallittu raja on 1000W, mutta lisäsin vielä huomatuksen jokaisen yli 1000W laudan tehojen perään.

   Tykkää

  • Moi,
   hyvä huomio ja kiitos! E-Wheelsin sivuilla oli vielä väärä käännös tammikuussa, jolloin kirjoitin artikkelin, mikä hieman hämäsi.
   Nyt ovat korjanneet tiedot myös sinne, joten korkea aika päivittää tännekin.

   Tykkää

 2. Paluuviite: Parhaat sähköpotkulaudat 2023 – Vertailu ja hinnat | Projektiloota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s