Parhaat joululahjat 2023 – Lahjaideat autoilijalle

Parhaat joululahjat 2023 ovat autoilijalle sopivat K27-autokamera, AX4-apukäynnistin ja Einhellin tehokas pulttipyssy. Paras joululahja on yleensä se, josta on erityisen paljon hyötyä tai iloa saajalle. Kannattaakin siis miettiä, mitä autoilevalta ystävältäsi tai perheenjäseneltä puuttuu.

Autoaiheiset joululahjat voivat olla joskus hankalia löytää, koska aina ei ole helppoa miettiä, mitä autoileva ihminen voisi tarvita. Lumiskrapaa ei viitsi antaa lahjaksi joka vuosi, joten tarve uusille ideoille tulee eteen väistämättä. Onneksi Projektiloota on koostanut jälleen tänä vuonna listan, jolta löytyy jos jonkinlaista hilavitkutinta ja mikroprosessoria.

Parhaat joululahjat 2023 ovat hyödyllisiä mutta myös mielenkiintoisia hankintoja.

Listalle on koottu 10 hyvää joululahjaideaa, jotka voi tilata suoraan netistä tai löytää läheisestä kivijalkakaupasta. Listan joululahjat löytyvät Virtasenkaupasta sekä HappyAngler-verkkokaupasta. Heillä on nopea toimitus kaikkialle Suomeen, joten lahjat löytävät perille ajoissa ennen joulua!

Alla on kooste autoaiheisista joululahjoista, joten voit katsoa listalta helposti ja nopeasti hyvät ideat.

Autoaiheiset joululahjat 2023

Sitten itse asiaan, eli käydään yksityiskohtaisesti läpi parhaat joululahjat 2023, jotka sopivat autoilijoille!

1. Autokamera tallentaa tapahtumat liikenteessä

Autokamera kuvaa tapahtumat tien päällä.

Autokamera on yksi hyödyllisimmistä joululahjoista, mitä autoilevalle ihmiselle voi hankkia. Tieliikennettä kuvaavan kameran avulla voi kuvata tunnelmallisia matkavideoita, mutta videot toimivat tarvittaessa myös todistusaineistona pahan päivän varalle. Kyseessä onkin siis mukava ja samalla äärimmäisen hyödyllinen lisätarvike autoon!

K27-autokamera toimii 12-24 voltin jännitteellä, joten sen voi asentaa sekä henkilöautoon että raskaaseen kalustoon. Kamerassa on WiFi-yhteys ja GPS-paikannus. 180mAh akku puolestaan mahdollistaa sen, että kamera voi kuvata myös silloin, kun autossa ei ole virrat päällä. Laite siis toimii parkkivahtina.

Voit käydä kurkkaamassa tarkemmat tiedot Virtasenkaupan sivuilta!

*Virtasenkauppa: K27-autokamera

2. Apukäynnistin – Takuulla laadukas AX4

AX4-apukäynnistin auttaa talven kiperissä tilanteissa.

AX4 on veden- ja iskunkestävä apukäynnistin, jonka avulla pystyt myös lataamaan vaikkapa älypuhelinta. Kompakti apukäynnistin on helppokäyttöinen ja kulkee kätevästi mukana auton takakontissa tai hanskalokerossa.

Talvi voi tehdä välillä temput autoilijalle, kun akku on päässyt tyhjenemään liiaksi pakkasella. Silloin näppärä apukäynnistin tulee tarpeeseen. Kukaan ei halua jäädä tien päälle, kun ulkona on kylmää ja mahdollinen vara-akku on pitkän matkan päässä. Apukäynnistimen avulla autoilija välttää ikävän tilanteen. Kyseessä onkin siis paras joululahja, kun haluat antaa monipuolisen lahjan.

Laadukas AX4-apukäynnistin on varustettu 16 000mAh kokoisella akulla, jonka avulla voit käynnistää auton useita kertoja yhden latauksen voimalla. Apukäynnistin ladataan tavallisella MicroUSB- tai USB-C -kaapelilla. Latauskaapelin lisäksi laitteen mukana tulee tietenkin käynnistyskaapelit.

Voit tutustua tähän verrattomaan laitteeseen tarkemmin HappyAnglerin verkkokaupassa!

*HappyAngler: AX4-apukäynnistin

3. Akkumutteriväännin esimerkiksi renkaanvaihtoon

Akkumutteriväännin on paras joululahja, kun haluat antaa työkalun, jota voi hyödyntää monessa eri tehtävässä.

Parhaat joululahjat ovat usein käytännöllisiä välineitä tai laitteita, joista riittää hyötyä pitkäksi aikaa. Yksi sellainen voi olla esimerkiksi akkumutteriväännin, jonka avulla renkaanvaihto tai muu remonttihomma voi sujua huomattavasti näppärämmin.

Einhell TE-CW 18 Li on juuri sopiva mutteriväännin siihen tarpeeseen! Korkean vääntömomentin ja iskuvoiman ansiosta voit irrottaa tiukassa olevat pultit helposti tällä pulttipyssyllä. Tehokas 18 voltin akku takaa, että laitteessa riittää potkua. Akkupulttipyssyn etu on se, että sinun ei tarvitse käyttää kompressoria tai hinata paineilmaletkua mukanasi. Tämä mutteriväännin kulkee kätevästi joka paikkaan!

Tutustu tarkemmin Einhellin akkupulttipyssyyn Virtasenkaupan sivuilla.

*Virtasenkauppa: Einhell TE-CW 18 -akkumutteriväännin

4. Istuinsuoja pitää menopelin penkit puhtaana

Istuinsuoja antaa suojaa roiskeita ja roskia vastaan.

Istuinsuoja voi olla erittäin hyvä joululahja autoilevalle henkilölle, joka haluaa pitää autonsa sisätiloista erityisen hyvää huolta. K27-istuinsuoja onkin erinomainen ratkaisu auton etupenkin suojaksi likaantumiselta ja kulumiselta. Suojus on valmistettu kestävästä ja helposti pestävästä materiaalista, joka estää likaa pääsemästä auton penkkiin. K27-istuinsuoja on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja suojaamaan auton penkkiä tehokkaasti.

Laadukkaan istuinsuojan joustava ja yleismallinen kiinnitys tekee siitä helposti asennettavan eri automalleihin. Voit tutustua suojukseen tarkemmin Virtasenkaupan sivuilla!

*Virtasenkauppa: Auton istuinsuoja K27

5. Konepeltivalo auton remontointiin

Konepeltivalo on fiksu lahjaidea remontin avuksi.

Kun etsinässä on paras joululahja autoremonttiin, niin konepeltiin kiinnitettävä valo saattaa olla todellinen yllättäjä! Nova Bonnet -konepeltilamppu nimittäin tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen valaistusratkaisun autoremonttiin. Valossa on säädettävä teleskooppipidike, joka mahdollistaa lampun kiinnittämisen monen kokoisiin konepelteihin. Pidikkeen pehmustetut koukkupäät varmistavat, että autoosi ei tule naarmuja.

Lamppu tarjoaa erinomaisen valotehon, joka vaihtelee 200 lumenista jopa vaikuttavaan 2000 lumeniin tarpeen mukaan. Yhdellä latauksella voit käyttää valoa noin 20 tuntia, ja lampun latausaika on noin 5 tuntia. Valossa on tehokas 4000 mAh li-ion-akku, ja lamppu on IP67-suojattu.

Teleskooppipidikkeen säätömahdollisuus 1,2 – 1,7 metriin tarjoaa erinomaisen joustavuuden valon asennukseen. Tutustu lahjaideaan tarkemmin Virtasenkaupassa!

*Virtasenkauppa: Nova Bonnet -konepeltivalo

6. Neo Tools -kenttälapio – Lapio pelastaa, kun hätä on kädessä

Kenttälapio on varsin monipuolinen joululahja, josta riittää hyötyä pitkäksi aikaa!

Neo toolsin taitettava kenttälapio on paras joululahja, kun haluat antaa lahjaksi jotain, mistä autoileva ystäväsi voi hyötyä tosipaikan tullen. Tämä monipuolisen työkalun avulla voit lapioida lunta, hakata jäätä, hiekoittaa tietä ja avata pullon, jos kaikki muu menee pieleen…

Lapio on valmistettu korkeamangaanisesta ei-magneettisesta teräksestä, joka tarjoaa erinomaisen taivutus- ja kulutuskestävyyden. Teräksen mangaani lisää lapion kestävyyttä ja lujuutta, mikä vähentää vaurioitumisen riskiä. Lisäksi taitettava lapio säästää tilaa ja mahdollistaa sen kätevän säilyttämisen mukana toimitetussa suojapussissa. Tämä työkalu on ehdoton kumppani autoilijalle, joka voi joutua kiperiin tilanteisiin tienpäällä.

Tutustu kenttälapioon tarkemmin Virtasenkaupan sivuilla!

*Virtasenkauppa: Neo Tools -kenttälapio

7. Henkilöauton puolipeite pitää ikkunat vapaana jäästä

Puolipeite on paras joululahja autoilijalle, koska peitteen ansiosta ikkunat pysyvät puhtaana!

Ei enää aamuisia skrapaamisia! Yksi parhaista joululahjoista autoilijalle on henkilöauton puolipeite, joka pitää ikkunat vapaana jäästä talvella. Peite on myös erinomainen suoja autolle, joka on pitkään käyttämättä, jotta ikkunat eivät pölyyntyisi liiaksi.

Peite on pakkasenkestävä ja vettähylkivä, mikä tarkoittaa, että se suojaa autoa pölyltä, rankkasateilta, lumelta, jäältä ja auringon haitallisilta säteiltä. Puolipeitteen hengittävä polyesterikangas estää kondenssiveden muodostumisen auton pinnan ja peitteen väliin.

Kiinnittäminen on helppoa koukkujen avulla, ja yleismallinen sopivuus tekee siitä monikäyttöisen. Kannattaa kuitenkin hieman mittailla autoa, jotta pystyt valitsemaan oikean kokoisen peitteen Virtasenkaupan valikoimasta!

*Virtasenkauppa: Auton puolipeite

8. Digitaalinen yleismittari

Digitaalinen yleismittari on erinomainen joululahja, jonka avulla voi etsiä sähkövikoja.

Kun vikaa on vaikea löytää, digitaalinen yleismittari saattaa auttaa. Sähköviat ovat auton vioista kaikkein haasteellisimpia löytää, joten UNI-T -digitaalinen yleismittari voi olla hyvinkin tarpeellinen joululahja autoilijalle. Mittari on myös käyttöä kestävä, sillä suunniteltu kätevän kokoiseksi ja sen reunoissa on pehmuste, joka suojaa sitä pudotuksilta.

Monitoimimittarilla voit mitata DC- ja AC-jännitettä, DC-virtaa, vastusta, tehdä dioditestin, käyttää sähköjohtavuustestiä summerilla sekä tarkistaa paristojen jännitetasot (1.5 V – 9 V – 12 V). Sen monipuolisuus ja tarkkuus tekevät siitä erinomaisen joululahjan autoilijalle! Paino on 474 grammaa, joten kyseessä on mukavan kevyt kapistus.

Käy katsomassa tarkemmat tiedot Virtasenkaupan verkkokaupasta!

*Virtasenkauppa: UNI-T digitaalinen yleismittari

9. Autovaha pistää menopeliin lisää kiiltoa

Autoglym on tunnettu laadukkaista autovahoistaan.

Autovaha on erinomainen lahjaidea, kun haluat antaa jotakin, josta on iloa pitkäksi aikaa. Autoglym Deep Shine -autovaha on suunniteltu erityisesti tummille autoille, tarjoten tehokkaan keinon säilyttää autosi maalipinnan loisto. Deep Shine -autovaha on ihanteellinen ratkaisu suojelemaan maalipintaa huonoilta sääolosuhteilta ja ilman epäpuhtauksilta.

Tämä Autoglymin laadukas vaha on suunniteltu puhdistamaan auton pinnan perusteellisesti, samalla se myös suojaa maalipintaa tehokkaasti. Vahauksen tuloksena on syvä ja kaunis kiilto, joka korostaa erityisesti tummien värien kauneutta.Vahan emulgoivat ja hoitavat ainesosat ovat yhteensopivia nykyaikaisten vesipohjaisten maalien kanssa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan uuden auton hoitoon.

Voit käydä tutustumassa vahaan tarkemmin Virtasenkaupan sivuilla!

*Virtasenkauppa: Autoglym Deep Shine -autovaha

10. Kannettava renkaantäyttölaite

Renkaantäyttölaite on paras joululahja, kun haluat antaa jotain, mikä voi pelastaa autoilijan pulasta.

Kannettava renkaantäyttölaite on mahtava joululahja autoilijalle, koska ikinä ei voi tietää, milloin renkaalle käy kalpaten tien päällä. Coolado-renkaankäyttölaite on varustettu älykkäällä paineentunnistimella, joka täyttää kohteen haluttuun paineeseen saakka, mikä tekee täytöstä vaivatonta ja tarkkaa.

Paketin mukana tulee myös adapterit erilaisiin venttiileihin, joten voit täyttää auton renkaat sekä muut kohteet helposti. Pienikokoinen tehopakkaus sisältää 2600mAh litiumakun, joka mahdollistaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Voit täyttää useita renkaita ja muita kohteita yhdellä latauksella, esimerkiksi 6 auton rengasta tai 7 moottoripyörän rengasta.

Käy katsomassa tarkemmat tiedot laitteesta Virtasenkaupan nettikaupasta!

*Virtasenkauppa: Coolado-renkaantäyttölaite

Miten valita paras joululahja autoilijalle?

Parhaan joululahjan valitseminen ei ole aina helppoa, koska autoilijoille sopivien lahjojen löytäminen voi olla joskus haastavaa. Hyvä joululahja on kuitenkin sellainen, joka sopii autoilijan tarpeeseen. Esimerkiksi jokainen autoilija ei välttämättä tarvitse konepeltivaloa remonttia varten, mutta akkukäyttöinen renkaantäyttölaite voi olla erinomainen lahja lähes jokaiselle autonomistajalle.

Kannattaakin tehdä valinta sen mukaan, mikä vaikuttaa hyödyllisimmältä valinnalta. Lahjaideoita on monenlaisia, joten valinnanvaraa ei ainakaan puutu. Lisäksi Suomessa on paljon tavarakauppoja, jotka myyvät autoilijoille suunnattuja tuotteita.

Jos listalta ei löytynyt sopivaa lahjaa, kannattaa käydä vilkaisemassa *Virtasenkaupan valikoima! Heillä on laaja valikoima erilaisia autoilutuotteita, joten sieltä löytyy takuulla lahja joka lähtöön.

Mukavaa joulunodotusta!

Lue myös: Parhaat talvirenkaat 2023 – Talvirengasvertailu

Lue myös: Parhaat joululahjat autoilijalle 2022

Jätä kommentti