Miten valita paras autorahoitus? Autolainan kilpailutus

Paras autolaina tai autorahoitus on se, joka tulee lainan ottajalle halvimmaksi ja joustavimmaksi. Parhaan autolainan löytämiseksi lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta sopivin rahoitus löytyisi helposti. Autolainoja kilpailuttavia yrityksiä on paljon mutta yksi luotetuimmista on Sortter.

Autolainalle saattaa tulla tarvetta esimerkiksi, jos vanha auto hajoaa ja tilalle täytyy saada uusi nopeasti. Moni suomalainen tarvitsee arkielämässään autoa, koska välimatkat ovat maassamme pitkiä ja moni ei pysty kulkemaan työmatkaa julkisilla kulkuvälineillä.

Autolainan kilpailutus onnistuu kätevästi Sortterilla, koska palvelu hoitaa käytännössä kaiken puolestasi.

Rahoitus voi olla tarpeen myös, jos haluat vaihtaa vanhan autosi uuteen ja ekologisempaan. Polttoaineiden hinnat ovat nousseet viime aikoina paljon, ja sähköllä toimivat autot ovat yleistyneet vauhdilla. Sähköautojen hinnat eivät ole kuitenkaan vielä bensiini- tai dieselautojen tasolla, joten uusi sähköauto on iso sijoitus.

Yritykset saattavat tarvita hyvää autolainaa, kun toimintaa halutaan laajentaa tai kalustoa täytyy uusia. Autorahoitus voikin siis olla yritykselle varteenotettava mahdollisuus, jonka avulla kasvua voi nopeuttaa tai toimintaa pystyy uudistamaan.

Autolainan ottamiselle on siis monia syitä. Jokaisessa tilanteessa autorahoitus kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, jotta saisit kaiken hyödyn irti lainasta. Autolainan kilpailuttamisessa sinua auttaa Sortter, joka on kotimainen lainojen vertailupalvelu. Sortterin avulla pystyt kilpailuttamaan autolainan lisäksi myös remonttilainan, yrityslainan, joustoluoton, kulutusluoton tai lainojen yhdistämisen.

Kyseessä onkin siis monipuolinen palvelu, josta löytyy takuulla apu kaikenlaisten lainojen kilpailuttamiseen.

Kilpailuta autolaina: Sortter.fi

Miksi autolaina kannattaa kilpailuttaa?

Autolaina kannattaa kilpailuttaa aina, jotta saisit halvimman lainan pienimmällä korolla. Lainan korko saattaa vaihdella paljonkin lainanantajasta riippuen, joten parhaan koron etsiminen tulee tarpeeseen. Vaihtelu saattaa olla jopa 4-20 prosenttia riippuen siitä, millaista lainaa olet hankkimassa.

Autolainan kilpailutus on aina järkevää.

Halvin autorahoitus säästää paljon rahaa, sillä jopa prosentin pienempi korko voi tuoda merkittäviä säästöjä. Äkkiseltään prosentti ei saata kuulostaa paljolta, mutta kun lainaa maksaa joka kuukausi, säästöä tulee. Ajan kuluessa summa voi siis olla merkittävä.

Kilpailutus antaa myös sen edun, että pystyt valitsemaan lainan parhaimmilla ehdoilla. Ehkäpä haluat joustavan lainan, jonka maksussa voi pitää välillä taukoa? Tai haluat muita ehtoja, jotka tekevät lainasta juuri sinulle sopivan? Sortterin avulla löydät parhaan lainan, joka sopii juuri sinun suunnitelmiisi.

Autolainan kilpailutuksen avulla säästät siis rahaa, mutta samalla varmistat, että saat ainakin melkein täydelliset lainaehdot. Autorahoituksen kilpailuttaminen kannattaa siis poikkeuksetta aina, etenkin kun se on täysin ilmaista.

Miten ison autolainan voin ottaa?

Sortterin avulla pystyt kilpailuttamaan enintään 60 000 euron arvoisen autolainan. Autorahoituksen suuruus riippuu siitä, miten kallista autoa olet ostamassa ja miten paljon haluat käyttää omia säästöjäsi auton hankintaan.

Toki taloudellinen tilanteesi saattaa myös vaikuttaa siihen, minkälaisia lainoja pankit ovat halukkaita myöntämään. Toiset lainanantajat ovat tiukempia ehtojensa kanssa, kun taas toiset antavat lainaa helpommin. 

Sopivan kokoinen autolaina on aina helpompaa hankkia, kun laina on kilpailutettu pätevän palvelun avulla.

Autolainan suuruus on puolestaan kiinni siitä, miten kallista autoa olet ostamassa. Päivittäiseen ajoon sopivat autot ovat aina halvimpia, kun taas ammattikäyttöön tuleva pakettiauto saattaa olla paljon kalliimpi. Siksi onkin hyvä, että erilaisista lainanantajista on tarjolla runsaasti tietoa Sortterin kautta. 

Lainan kilpailutuksen avulla pystyt näkemään, mikä lainanantaja pystyy tarjoamaan sinulle parasta autolainaa. Toiset lainanantajat saattavat olla erikoistuneita yksityishenkilöiden autorahoitukseen kun taas jotkin lainoittajat tarjoavat autolainoja pääasiassa yrityksille.

Sortter: Kilpailuta autorahoitus

Miten pitkä maksuaika autolainassa voi olla?

Autolainassa voi olla miten pitkä maksuaika tahansa, koska se riippuu täysin lainanantajan ja -ottajan välisestä sopimuksesta. Sortterin avulla pystyt kilpailuttamaan lainan, jossa on maksimissaan 15 vuoden pituinen maksuaika. Tämän pidempiä maksuaikoja autolainoille ei yleensä saa, koska kyseessä ei ole suuruudeltaan yhtä iso laina, kuin esimerkiksi asuntolaina.

Sopiva maksuaika riippuu täysin siitä, miten paljon pystyt maksamaan lainaa pois kuukaudessa. Sortterin laskelmissa kuukausittaiseen maksusummaan on otettu huomioon myös lainan korko, joten heidän tarjoama laskelmansa on totuudenmukainen.

Lainan maksuaika kannattaa tietty mitoittaa siten, että pystyt maksamaan sen mahdollisimman pian pois. Maksuaikaa miettiessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä myös muut kuukausittaiset menot sekä varautua yllättävien menojen varalle.

Täytyykö autolainaan olla takaaja tai vakuus?

Autolainan voi kilpailuttaa Sortterin avulla ilman vakuutta tai takaajaa. Vakuudettoman lainan hakemisessa on se etu, että lainahakemuksen käsittelyaika on yleensä lyhyempi. Tarvitset kuitenkin todisteen tuloistasi. Yleensä palkkakuitti tai verotuspäätös riittää tarkoitukseen hyvin.

Autorahoitukseen ei ole pakko olla rinnakkaishankkijaa, mutta paras tarjous on helpompi saada, kun hankkijoita on kaksi.

Jos haluat kuitenkin parhaat mahdolliset tarjoukset, lainalle kannattaa hankkia rinnakkaishakija. Rinnakkaishakija ei ole lainan takaaja, mutta on vastuussa lainasta samalla tavalla kuin lainan päähakija.

Kun kaikki on kunnossa, lainan saa nopeasti tilille. Sortterin kautta kilpailutetun lainan saa tilille yleensä kahden arkipäivän kuluessa, kun lainasopimus on hyväksytty molempien osapuolien toimesta. Usein rahat ovat kuitenkin käytettävissä pankkitilillä jo saman päivän aikana.

Miksi autorahoitus kannattaa kilpailuttaa Sortterin avulla?

Sortter tekee yhteistyötä lukuisien eri pankkien ja lainoittajien kanssa, joten vertailussa ovat mukana kaikki suurimmat luotettavimmat lainanantajat. Sinun ei siis tarvitse ottaa yhteyttä yksitellen jokaiseen pankkiin saadaksesi parhaan autolainan. Sortter tekee lainan kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa.

Sortter antaa hakijalle paljon hyödyllistä tietoa lainasta pelkän koron lisäksi.

Palvelu on myös täysin ilmainen, joten kilpailuttaminen on sinulle maksutonta. Sortter saa tulonsa lainoittajilta, sillä palvelussa mukana oleminen on myös heille kannattavaa. Palvelun avulla pankit ja asiakkaat kohtaavat, joten yhteistyö on hyödyllistä molemmille osapuolille.

Miksi valita Sortter?

  • Helppous – Jopa 20 tarjousta yhdellä kilpailutuksella
  • Maksuttomuus – Kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
  • Turvallisuus – Sortter huolehtii yksityisyydestäsi
  • Läpinäkyvyys – Kaikki lainakulut on eritelty tarkasti

Sortter on myös turvallinen alusta kilpailutukseen, sillä kyseessä on täysin kotimainen toimija eikä tietojasi luovuteta ulkomaille. Lainan hakijan tietoja käsitellään huolellisesti ja luottamuksellisesti. Luottamusta lisää myös Sortterin läpinäkyvyys, minkä ansiosta näet selkeästi kaikki lainan kulut. Yllätyksiä ei siis pääse syntymään, vaan tiedät tarkalleen, mistä lainan hinta koostuu.

Sortter: Autolainan kilpailutus

Voiko Sortterin avulla kilpailuttaa autorahoituksen lisäksi muita lainoja?

Kyllä voi. Sortterin avulla pystyt kilpailuttamaan esimerkiksi remonttilainan, yrityslainan, joustoluoton, kulutusluoton ja lainojen yhdistämisen. Pystyt siis etsimään parhaat lainat moneen eri tarpeeseen. Kyseessä onkin siis todella hyödyllinen palvelu, koska remonttilaina voi olla vähintäänkin yhtä suuri kuin auton hankkimiseen käytetty laina. Kilpailutus kannattaa aina lainasta riippumatta.

Yhteenveto autolainan kilpailuttamisesta

Autolaina voi olla hyvin hyödyllinen sijoitus, kun uusi auto pitäisi saada nopealla aikataululla. Autorahoitus on kuitenkin hyödyllinen apu myös heille, ketkä ovat jo säästäneet hyvän summan autoa varten. Moni uuden auton ostaja hakee lainaa menopeliä varten, sillä harvalla meistä on 50 000 euroa makaamassa pankkitilillä.

Autolainan kilpailutus kannattaa aina tehdä, koska sen avulla säästää rahaa.

Laina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa, sillä tutusta vakiopankista ei välttämättä saa lainaa parhailla mahdollisilla ehdoilla. Tämä pätee myös kaikkiin muihin lainoihin. Mahdollisuuksia kannattaa kartoittaa mahdollisimman laajasti ennen kuin nimensä laittaa lainasopimukseen.

Omasta mielestäni yksi lainan kilpailuttamisen suurimmista eduista Sortterilla on se, että aikaa säästyy todella paljon. Sortter vertailee parhaimmillaan jopa useiden kymmenien eri pankkien ja rahoittajien tarjouksia, joten minun ei tarvitse soitella ja lähettää lomakkeita moneen paikkaan.

Autolainan kilpailuttaminen onnistuukin siis todella näppärästi Sortterin avulla. Ja kuten totesinkin jo pariin kertaan, lainan kilpailuttamisessa ei oikeastaan ole huonoja puolia, joten se kannattaa aina.

Toivottavasti artikkelista oli hyötyä, jos olet aikeissa hankkia autolainan tai muun lainan!

Tutustu Sortteriin: Sortter.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s