Parhaat sähköpotkulaudat 2023 – Vertailu ja hinnat

Parhaat sähköpotkulaudat 2023 ovat edulliset E-Wheels E2S V2 Lite ja Xiaomi Mi Pro 2. Jos haluat tehokkaan sähköpotkulaudan hieman suuremmalla budjetilla, niin E-Wheels E2S V2 Pro on erinomainen valinta. Paras sähköpotkulauta 2023 on ehdottomasti sellainen, joka kuluttaa sähköä säästeliäästi, mutta skuutin toimintamatka on silti hyvä. Vertailussa on mukana 10 eri hintaluokan sähköpotkulautaa, joissa on kaikissa omat hyvät puolensa.

Sähköpotkulautoja voi vertailla monen eri ominaisuuden mukaan. Yksi merkittävä tekijä on tietenkin skuutin hinta, mutta potkulaudan käytön kannalta tärkeimmät ominaisuudet ovat sähköpotkulaudan akun kesto ja laudan nopeus. Sähköpotkulaudan moottorin teho on rajoitettu 1000 wattiin ja huippunopeus 25 kilometriin tunnissa, jotta se olisi tieliikenteeseen sopiva. Nopeampiakin lautoja löytyy, mutta ne ovat käytännössä laittomia.

Paras sähköpotkulauta on se, joka sopii parhaiten juuri sinun käyttöösi. Valinnanvaraa on paljon, joten kannattaa miettiä, mitkä ominaisuudet ovat juuri sinulle tärkeitä skuutissa.

Kaikki listan sähköpotkulaudat ovat saatavilla *E-Wheelsin verkkokaupassa, joka on norjalainen sähkökulkuvälineitä myyvä yritys. Heillä on nopeat, alle viikon, toimitusajat Suomeen, joten skuutti on noudettavissa pikaisesti tilauksen jälkeen. Myös valikoima on laaja, joten paras sähköpotkulauta löytyy helposti.

Miten valita paras sähköpotkulauta juuri omaan käyttöön?

Paras sähköpotkulauta on se, joka sopii omaan käyttöösi parhaiten. Satunnaiseen ajoon kannattaa hankkia halpa skuutti, jossa ei välttämättä tarvitse olla pitkää kantamaa. Mutta jos aiot ajaa päivittäin esimerkiksi töihin, kouluun tai harrastuksiin, niin kannattaa hankkia astetta parempi sähköpotkulauta. Kannattaa miettiä myös, miten pitkiä matkoja haluat ajaa, koska paras sähköpotkulauta pitkille matkoille on se, jossa on hyvä kantama yhdellä latauksella.

Sitten itse asiaan! Tässä artikkelissa on vertailtu kymmenen parasta sähköpotkulautaa 2023. Voit katsoa lyhyen listan alta, mutta pystyt myös lukemaan yksityiskohtaisemmat kuvaukset sekä huomiot skuuteista tästä artikkelista.

Parhaat sähköpotkulaudat 2023

Listalla on 10 sähköpotkulautaa, jotka on laitettu järjestykseen halvimmasta kalleimpaan. Kaikissa on omat hyvät puolensa, joten voit vertailla, mikä sopii parhaiten sinun käyttöösi. Listan ensimmäisenä on E-Wheels E2S V2 Lite.

1. E-Wheels E2S V2 Lite – Paras sähköpotkulauta edullisella hinnalla

E2S V2 Lite on laadukas sähköpotkulauta edullisella hinnalla.

Jos haluat sähköpotkulaudan satunnaiseen ajoon, eikä sinulla ole tarvetta suurelle kantomatkalle, niin edullinen E2S V2 Lite saattaa olla paras sähköpotkulauta sinun käyttöösi. Tämä 399 euroa maksava skuutti on rakenteeltaan kevyt ja nopea ladata, joten tällä laitteella pääsee ajamaan nopeasti heti latauksen alettua.

Kantamaa yhdellä latauksella saa noin 25 kilometriä, joten E2S V2 Litellä pääsee mukavasti esimerkiksi 10 kilometrin matkaan töihin tai kouluun ja takaisin kotiin. Kovin pitkille matkoille skuutti ei kuitenkaan sovi, mutta kyseessä on yksi parhaista sähköpotkulaudoista kaupunkiajoon.

E2S V2 Lite -sähköpotkulauta sopii myös erinomaisesti Suomen olosuhteisiin, koska skuutti on IP56-suojattu. Pienet vesi- ja kuraroiskeet eivät siis haittaa tätä laitetta. 500 watin moottori antaa sähköpotkulaudalle sopivasti potkua, mutta on kuitenkin laillinen tieliikenteeseen.

Voit käydä tutustumassa sähköpotkulautaan tarkemmin E-Wheelsin verkkokaupassa alla olevasta linkistä.

*E-Wheels: E2S V2 Lite -sähköpotkulauta

 • Nimi: E-Wheels E2S V2 Lite
 • Hinta (toukokuussa 2023): 349 euroa, normaalisti 399 euroa
 • Huippunopeus: 25km/h
 • Moottorin teho: 500W
 • Akkutilavuus: 7,5Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 25 kilometriä
 • Latausaika: 3-4 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuumaa

2. E-Wheels E2S V2 Standard – Erinomainen sähköpotkulauta peruskäyttöön

Standard-malli ei juurikaan eroa ulkonäöllisesti E2S V2 Litestä, mutta se pitää sisällään muun muassa tehokkaamman moottorin.

Kun haluat kaikin puolin hyvän skuutin kaupunkiajoon, E-Wheels E2S V2 Standard on todennäköisesti paras sähköpotkulauta 2023 juuri sinulle. Lite-versioon verrattuna E2S V2 Standard -sähköpotkulauta pitää sisällään pitkälti samanlaisen tekniikan ja ominaisuudet. Moottori on tässä mallissa hieman tehokkaampi, koska se on 700 wattinen. Samoin akku on tilavuudeltaan hieman suurempi 7,8Ah.

Voit myös päättää, haluatko skuutin Long Range -versiona, jolloin akun tilavuus kasvaa 10 ampeerituntiin ja kantama pitenee jopa 35 kilometriin. Samalla tosin latausaikakin pitenee 6-8 tuntiin. Kyseessä on siis hyvä peruskäyttöön sopiva sähköpotkulauta, kun haluat skuutin satunnaiseen ajoon hieman pidemmällä kantamalla.

Jos kiinnostuit tästä sähköpotkulaudasta, voit käydä tarkistamassa laitteen tarkemmat tiedot E-Wheelsin sivuilta.

*E-Wheels: E2S V2 Standard -sähköpotkulauta

 • Nimi: E-Wheels E2S V2 Standard
 • Hinta (toukokuussa 2023): 449 euroa, normaalisti 449 euroa
 • Huippunopeus: 25km/h
 • Moottorin teho: 700W
 • Akkutilavuus: 7,8Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 25 kilometriä
 • Latausaika: 3-4 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuumaa

3. Xiaomi Mi Essential – Edullinen sähköpotkulauta satunnaiseen ajoon

Mi Essential on edullinen sähköpotkulauta Xiaomilta. Yksi parhaista skuuteista kaupunkiajoon!

Jos haluat Xiaomin skuutin, niin Mi Essential saattaa olla paras sekä edullisin sähköpotkulauta. Hinnaltaan Essential on halvimmasta päästä, sillä se maksaa vain 399 euroa. Xiaomi on myös siitä hyvä valinta, että valmistajan sähköpotkulautoihin on helppo löytää osia.

Xiaomi Mi Essential on edullinen mutta luotettava valinta satunnaiseen ajoon. Skuutin maksimikantama on 20 kilometriä yhdellä latauksella, joten voit ajaa lyhyen matkan vaikkapa kouluun tai töihin ja takaisin kotiin. Moottorin teho on 250W, mikä riittää erinomaisesti kaupunkiajoon. Huippunopeus on 20km/h, joten skuutti on täysin laillinen.

Tähän vielä lisäksi nopea viiden tunnin lataus, niin kyseessä on erinomainen sekä helppokäyttöinen sähköpotkulauta kaupunkiin tai taajamaan! Hyvä valinta vaikkapa ensimmäiseksi sähköpotkulaudaksi.

Tutustu tarkemmin skuuttiin E-Wheelsin verkkokaupassa!

*E-Wheels: Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulauta

 • Nimi: Xiaomi Mi Essential
 • Hinta (toukokuussa 2023): 399 euroa, normaalisti 399 euroa
 • Huippunopeus: 20km/h
 • Moottorin teho: 250W
 • Akkutilavuus: 5,1Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 20 kilometriä
 • Latausaika: 5 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuumaa

4. E-Wheels E2S V2 2023 – Astetta parempi sähköpotkulauta

E2S V2 2023 on ulkonäöltään tyylikäs, mutta myös kuorten alta löytyy tehoa.

Kun haluat keskihintaisen sähköpotkulaudan, josta löytyy hieman enemmän ominaisuuksia, niin E-Wheelsin E2S V2 2023 on todennäköisesti erinomainen valinta. Kyseessä on yksi E-Wheelsin suosituimmista skuuteista, eikä se ole mikään ihme. 700 watin moottori antaa mukavastii tehoa ja laudan voi hankkia joko laillisena 25km/h -versiona tai 30km/h huippunopeudella.

Kompaktiin skuuttiin on rakennettu rungon sisään iskunvaimennin, jonka avulla takarengas puree tiehen pehmeästi. E2S V2 2023 on IP56-suojattu, joten tällä sähköpotkulaudalla voi ajaa myös tihkusateella. Kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella siihen, miten paljon renkailla on pitoa märällä kelillä.

35 kilometrin kantama tekee tästä sähköpotkulaudasta ihanteellisen myös hieman pidemmille matkoille. Tässä on mukava ajettava, jolla pääsee nimensä mukaisesti astetta pidemmälle kuin E2S V2 -perusmallilla!

Käy tutustumassa keskihintaiseen sekä monipuoliseen skuuttiin E-Wheelsin sivuilla!

*E-Wheels: E-Wheels E2S V2 2023 -sähköpotkulauta

 • Nimi: E-Wheels E2S V2 Pro Long Range
 • Hinta (toukokuussa 2023): 499 euroa, normaalisti 499 euroa
 • Huippunopeus: 25km/h
 • Moottorin teho: 700W
 • Akkutilavuus: 10Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 35 kilometriä
 • Latausaika: 6-8 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuumaa

5. Xiaomi Mi Pro 2 – Sähköpotkulauta hyvällä kantamalla

Mi Pro 2 on astetta parempi skuutti Xiaomilta. Pidempi kantama yhdellä latauksella ja tehokkaampi moottori kuin Essentialissa.

Xiaomi Mi Pro 2 on paras sähköpotkulauta, kun haluat skuutin, jossa on sopiva kantama sekä moottoriteho. Xiaomin sähköpotkulaudat ovat todella suosittuja Suomessa, joten kyseisen valmistajan skuutteihin on helppo löytää varaosia. Kyseessä on siis yksi suosituimmista sähköpotkulautojen valmistajasta.

Mi Pro 2 -sähköpotkulaudassa on 300 watin moottori, joka ei ole isommasta päästä, mutta se on riittävä päivittäiseen ajoon. Pieni moottori säästää myös sähköä, minkä ansiosta skuutilla pääsee jopa 45 kilometrin matkan yhdellä latauksella. Tässä onkin siis erinomainen sähköpotkulauta, kun kaipaat hyvää kantamaa mahdollisimman edulliseen hintaan.

Xiaomin Mi Pro 2 on myös näkyvyydeltään hyvä, koska skuutissa on 2W tehoiset ajovalot. Hyvien valojen avulla sähköpotkulauta on helpompi huomata liikenteessä.

Käy tutustumassa Xiaomin sähköpotkulautaan tarkemmin E-Wheelsin nettisivuilla!

*E-Wheels: Xiaomi Mi Pro 2 -sähköpotkulauta

 • Nimi: Xiaomi Mi Pro 2
 • Hinta (toukokuussa 2023): 599 euroa, normaalisti 599 euroa
 • Huippunopeus: 25km/h
 • Moottorin teho: 300W
 • Akkutilavuus: 12,8Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 45 kilometriä
 • Latausaika: 5 tuntia
 • Renkaat: 8,5 tuumaa

6. Zero 9 – Paras sähköpotkulauta, kun haluat mukavuutta ja tehokkuutta

Zero panostaa sähköpotkulaudoissaan aina hauskaan ajokokemukseen, eikä Zero 9 ole poikkeus.

Zero 9 on todella mukava ajettava, josta löytyy myös  hyvin tehoa! Zero-sähköpotkulautojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ajonautintoon, joten tässä on erinomainen sähköpotkulauta sellaiselle käyttäjälle, joka tykkää nautiskella ajosta.

Takarenkaalle on asennettu kaksi ilmajousta, jotka tekevät ajamisesta pehmeää hieman huonommallakin asfaltilla. Eturengas on puolestaan jousitettu tavallisen metallijousen avulla. Kyseessä onkin siis skuutti, joka tuntuu hyvältä monissa olosuhteissa!

Huippunopeutta Zero 9 -skuutilla on 20 kilometriä tunnissa, mutta sähköpotkulaudan voi saada omakseen myös tieliikenteeseen soveltumattomalla 35km/h huippunopeudella. Nimellistehoa moottorissa on 600 wattia, mikä riittää hyvin kaupunkiajoon. 13Ah kokoisella akulla pääsee yhdellä latauksella 45 kilometriä.

Kaiken lisäksi tästä tyylikkäästä skuutista löytyy ajovalot sekä edestä että takaa ja äänimerkinantolaite. Muut tiellä liikkujat huomaavat sinut siis helposti. Voit käydä kurkkaamassa laudan tarkemmat tiedot E-Wheelsin verkkosivuilta!

*E-Wheels: Zero 9 -sähköpotkulauta

 • Nimi: Zero 9
 • Hinta (toukokuussa 2023): 999 euroa, normaalisti 999 euroa
 • Huippunopeus: 20km/h
 • Moottorin teho: 600W
 • Akkutilavuus: 13Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 45 kilometriä
 • Latausaika: 4-8 tuntia
 • Renkaat: 8.5 tuumaa

7. Mercane WideWheel Pro – Tehokas skuutti suurella kantamalla

WideWheel Pro on paras sähköpotkulauta, kun haluat tehokkaan skuutin leveillä renkailla.

Tässä on paras sähköpotkulauta 2023, kun haluat tehokkaan mutta kompaktin kulkupelin! Mercane WideWheel Pro on pieni mutta pippurinen skuutti, jonka pystyy taittamaan kokoon. Pystyt siis kuljettamaan lautaa paikasta toiseen kätevästi ja pienessä tilassa. Painoa sähköpotkulaudalla on 22 kiloa, joten mistään kovin raskaasta paketista ei ole kyse.

Pienestä koosta ja kevyestä rakenteesta huolimatta Mercane WideWheel Pro on kuitenkin tehokas skuutti, sillä siihen on ahdettu kaksi 2000 watin maksimiteholla varustettua moottoria, jotka kyydittävät skuuttia eteenpäin. Huippunopeus tällä laitteella on 20km/h, joten kyseessä on nopeuden puolesta laillinen laite. Skuuttia saa kuitenkin tilattua myös rajoittamattomana versiona, joka taas ei sovellu julkisille teille.

Kyseessä onkin siis kompakti sähköpotkulauta, jossa on mukavasti tehoa pienessä paketissa. Voit tutustua tähän taitettavaan sähköpotkulautaan tarkemmin E-Wheelsin verkkosivuilla.

*E-Wheels: Mercane WideWheel Pro -sähköpotkulauta

 • Nimi: Mercane WideWheel Pro
 • Hinta (toukokuussa 2023): 1499 euroa, normaalisti 1499 euroa
 • Huippunopeus: 20km/h
 • Moottorin teho: 2000W (laiton)
 • Akkutilavuus: 15Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 70 kilometriä
 • Latausaika: 4-6 tuntia
 • Renkaat: 8 tuumaa

8. E-Wheels E8 – Paras sähköpotkulauta haastavaan maastoon

E8 on vaikuttava ilmestys. Tällä sähköpotkulaudalla pystyy ajamaan myös maastossa!

Tässä on ehkäpä vertailun jämerin sähköpotkulauta! E-Wheels E8 -skuutti on sitä miltä näyttääkin, eli tällä laitteella voi ajaa hieman haastavammassakin maastossa, eikä pelkkiin asfalttiteihin tarvitse tyytyä. Isot 10 tuuman tubeless-renkaat pitävät huolen siitä, että hiekalla ja sorallakin on pitoa. Jämerät iskunvaimentimet edessä ja takana helpottavat menoa entisestään.

Skuutissa on kaksi tehokasta 1600 watin moottoria, joten yhteensä tehoa laudassa on 3200 wattia. Tämä ylittää selvästi tieliikenteeseen sallitun tehon, joka on 1000W, mutta sähköpotkulaudan huippunopeus on kuitenkin rajoitettu 20 kilometriin tunnissa. Skuuttia saa myös rajoittamattomana versiona.

Erinomainen teho vaatii myös hyvää hallintaa. Sen takia E8-skuutti on varustettu hydraulisilla jarruilla, joiden avulla sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti. Kaksoismoottori, nappularenkaat, hydrauliset levyjarrut ja vielä lisäksi uskomaton 120 kilometrin kantama. Tässä on selkeästi sähköpotkulauta hieman vaativampaan käyttöön!

Voit tutustua tarkemmin E8-skuuttiin E-Wheelsin verkkokaupassa.

*E-Wheels: E-Wheels E8 -sähköpotkulauta

 • Nimi: E-Wheels E8
 • Hinta (toukokuussa 2023): 1699 euroa, normaalisti 1699 euroa
 • Huippunopeus: 20km/h
 • Moottorin teho: 3200W (laiton)
 • Akkutilavuus: 26Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 120 kilometriä
 • Latausaika: 8 tuntia
 • Renkaat: 10 tuuman nappularenkaat

9. Vsett 10+ – Pitkää kantamaa ja tehoa samassa skuutissa

Vsett 10+ on tehokas sähköpotkulauta, jossa on voimakkaat hydrauliset levyjarrut.

Vsett 10+ on erinomainen valinta, kun haluat tehokkaan sähköpotkulaudan kaikilla herkuilla. Tässä skuutissa on 100 kilometrin toimintamatka yhdellä latauksella, kaksoismoottori, jämäkät jouset edessä sekä takana ja tehokkaat levyjarrut.

Vsettin sähköpotkulaudassa on 1400 watin moottori eturenkaalla ja takarenkaalla. Yhdessä moottorit antavat skuutille 2800 watin tehon, joka ylittää selvästi sallitun 1000W rajan. Tehoa siis löytyy, vaikka sähköpotkulauta ei tehonsa puolesta soveltuisi tieliikenteeseen. Myös kantama on loistava, vaikka nopeat moottorit syövätkin virtaa ihan kunnioitettavasti 25,6Ah akku riittää 100 kilometrin matkalle.

Akun täyteen lataaminen kestää kuitenkin 10 tuntia, joten lauta kannattaa laittaa lataukseen hyvissä ajoin ennen ajoa. Integroitujen suuntavilkkujen ansiosta muut näkevät, minne olet kääntymässä. Hydrauliset levyjarrut löytyvät tästä menopelistä sekä edestä että takaa.

Voit tutustua tehokkaaseen Vsettin sähköpotkulautaan tarkemmin E-Wheelsin kotisivuilla.

*E-Wheels: Vsett 10+ -sähköpotkulauta

 • Nimi: Vsett 10+
 • Hinta (toukokuussa 2023): 2299 euroa, normaalisti 2649 euroa
 • Huippunopeus: 20km/h
 • Moottorin teho: 2800W (laiton)
 • Akkutilavuus: 25,6Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 100 kilometriä
 • Latausaika: 10 tuntia
 • Renkaat: 10 tuumaa

10. Kaabo Wolf Warrior 11 – Kun haluat sähköpotkulaudalta ihan kaikkea…

Wolf Warrior 11 on paras sähköpotkulauta 2023, kun haluat kaiken samassa paketissa.

Kaabo Wolf Warrior on sähköpotkulauta vertailun kallein ja samalla varmaan yksi Suomen parhaimmista sähköpotkulaudoista. Tästä laitteesta ei puutu oikeastaan mitään, sillä skuutin akku on massiivinen 35Ah, kantama on yli 100 kilometriä ja Wolf Warrior 11 pitää sisällään tietenkin kaksoismoottorin. Moottorit tuottavat yhdessä tehoa uskomattomat 5400 wattia!

Huippunopeus skuutilla on 80km/h. Kyseessä ei siis ole sopiva sähköpotkulauta tieliikenteeseen tai kauppareissulle. Kun tehoa on paljon, tarvitaan myös hyvät iskunvaimentimet. Ne löytyvätkin Kaabosta, sillä takana ja edessä on laadukas jousitus, joka sopii maastoon ja asfaltille.

Akku on yksi suurimpia, mitä sähköpotkulautoihin on asennettu. 35Ah kapasiteetti riittää moottorien suuresta tehosta huolimatta yli 100 kilometrin matkalle. Lataamisen luulisi vievän iäisyyden, mutta se hoituu yllättävän nopeasti kahdeksassa tunnissa. Kaabo onkin siis panostanut tämän sähköpotkulaudan kehittämiseen todella paljon.

Näkyvyteen on myös kiinnitetty huomiota, sillä skuutin keulalla on kaksi tehokasta LED-valoa. Takaa löytyy myös punaiset huomiovalot. Wolf Warrior 11 myös pysähtyy nopeasti, sillä tässäkin skuutissa on hydrauliset levyjarrut.

Kun kaikki on suurta, niin silloin hintakin tuppaa nousemaan. Wolf Warrior 11 ei ole poikkeus, sillä hintaa skuutille tulee yli 3000 euroa. Voit käydä vilkaisemassa tätä sähköpotkulautojen monsteria E-Wheelsin nettisivuilla!

*E-Wheels: Kaabo Wolf Warrior 11 -sähköpotkulauta

 • Nimi: Kaabo Wolf Warrior 11
 • Hinta (toukokuussa 2023): 3299 euroa, normaalisti 3299 euroa
 • Huippunopeus: 80km/h (laiton)
 • Moottorin teho: 5400W (laiton)
 • Akkutilavuus: 35Ah
 • Suurin kantama yhdellä latauksella: 150 kilometriä
 • Latausaika: 8 tuntia
 • Renkaat: 11 tuuman nappularenkaat

Laittoman sähköpotkulaudan riskit

Sähköpotkulaudan suurin sallittu huippunopeus tieliikenteessä on 25km/h ja suurin sallittu moottorin teho on 1000 wattia. Jos jompikumpi näistä rajoista ylittyy, skuutti on laiton. Tieliikenteeseen sopimattomalla sähköpotkulaudalla voi periaatteessa ajaa omassa pihassa tai muulla suljetulla alueella. Vakuutusyhtiö ei kuitenkaan välttämättä korvaa vahingoista aiheutuvia kustannuksia, jos sellainen sattuu käymään.

Rajoitukset ylittävän sähköpotkulaudan kanssa kannattaa siis käyttää omaa harkintakykyä ja noudattaa varovaisuutta. Lisää tietoa sähköisistä liikkumisvälineistä löydät Tarficomin sivuilta.

Traficom: Sähköiset liikkumisvälineet

Paras sähköpotkulauta kirjoittajan mielestä

Jos yllä olevasta listasta pitäisi valita omasta mielestäni paras sähköpotkulauta, niin ottaisin varmaan *E-Wheels E2S V2 2023 -sähköpotkulaudan. Skuutissa on hyvä kantama yhdistettynä erinomaiseen 700 watin moottoritehoon. Laitteessa on siis mukavasti nopeutta ja vääntöä, mutta kaikki ominaisuudet ovat kuitenkin laillisen rajoissa. E2S V2 Pro olisi siis ihanteellinen lyhyille ja pidemmille matkoille kaupungissa.

Mutta jos budjettinin olisi suurempi, niin päätyisin varmaan hankkimaan *E-Wheels E8 -sähköpotkulaudan. Kyseessä on niin vaikuttavan näköinen laite, että se kääntäisi kyllä päät, missä ikinä sillä ajaisikaan. Nopeuskin on sallitun rajoissa, mutta valitettavasti moottoriteho ylittyy selvästi. E8-skuutissa kiehtookin enemmän sen maasto-ominaisuudet, koska se sopisi myös asfalttiteiden ulkopuolelle vaihtelevaan maastoon.

Lue myös: Sähköpotkulauta ja sen hinta – Miten paljon skuutti maksaa?

Voit katsoa alta lyhyen esittelyvideon, jossa kerrataan listan skuuttien ominaisuudet.

Toivottavasti sähköpotkulautojen vertailusta oli apua skuutin valintaan! Ominaisuuksia on nykyaikaisissa sähköpotkulaudoissa paljon, joten oikean laudan löytäminen ei ole välttämättä aina yksinkertaista. Turvallisuus kannattaa myös aina muistaa, joten kypärä sekä muut suojukset saattavat tulla myös tarpeeseen skuuttikaupoilla.

Jos et löytänyt listalta mieleistäsi sähköpotkulautaa, niin voit tutustua E-Wheelsin valikoimaan tarkemmin. Heillä on todella laaja kattaus erilaisia skuutteja erilaisiin tarpeisiin.

*E-Wheels: Sähköpotkulaudat

Turvallista ajoa!

Lue myös: Parhaat sähköpyörät 2023 – Sähköpolkupyörät vertailussa

Lue myös: Miten sähköpotkulauta toimii? Laudan osat ja toiminta

Lue myös: Parhaat sähköpotkulaudat 2022 – Vertailu ja hinnat

5 kommenttia artikkeliin ”Parhaat sähköpotkulaudat 2023 – Vertailu ja hinnat

 1. Paluuviite: Parhaat sähköpotkulaudat 2022 – Vertailu ja hinnat | Projektiloota

 2. Paluuviite: Paras halpa sähköpotkulauta 2023 – Vertailussa 10 edullista skuuttia | Projektiloota

 3. Paluuviite: Paras edullinen sähköpyörä 2023 – Vertailussa 10 halpaa sähköpyörää | Projektiloota

 4. Paluuviite: Parhaat sähköpyörät 2023 – Sähköpolkupyörät vertailussa | Projektiloota

 5. Paluuviite: Miksi Pariisi kieltää sähköpotkulaudat? Entä kielletäänkö ne myös Suomessa? | Projektiloota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s