Parhaat joululahjat autoilijalle 2021

Joskus joululahjaa voi olla hankala löytää, tai päässä lyö muuten vain tyhjää lahjuksia miettiessä. Siispä tässä ovat parhaat joululahjat autoilijalle 2021. Joululahjalistalta löytyy kaikenlaista tavaraa, yhteensä 10 erilaista autolahjaa.

Listalla on autokamera, tuulilasinsuojus ja paljon muuta käytännöllistä lisätarviketta autoiluun. Lahjaideat ovat edullisia, ja listalta löytyy monipuolisesti erilaisia lahjoja. Kaikki lahjaideat ovat Banggoodista, joka on luotettava Kiinalainen nettikauppa. ALV maksetaan jo kassalla, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Olen itsekin tilannut Banggoodista monta kertaa, ja olen ollut tyytyväinen laatuun sekä toimitusaikaan.

Jouluvalot eivät välttämättä ole tieliikenteeseen sopivia.

Pidemmittä puheitta, tässä on 10 erinomaista lahjaideaa autoilevalle ihmiselle!

Lue myös: Parhaat joululahjat autoilijalle 2022

Tehokkaat LED-ajovalopolttimot autoon

Uudet ja kirkkaat ajovalopolttimot ovat erinomainen lahja autoihmiselle.

LED-ajovalot voivat olla erinomainen hankinta autoilijalle, sillä talven pimeydessä ajaminen voi olla haastavaa ilman kunnollisia ajovaloja. Tässä onkin tehokas pari polttimoita, sillä nämä veijarit valaisevat 8000 lumenin kirkkaudella. Siinä on tarpeeksi kirkkautta vaikka mihin!

Ajovalopolttimot ovatkin hyvä lahja, sillä niistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Tarkemmin sanottuna nämä polttimot kestävät 30 000 tuntia, joten ihan heti ei tarvitse uusia polttimoja vaihtaa. Kaiken lisäksi LED-polttimoilla on kahden vuoden takuu. Polttimot ovat myös hankinta, josta voi olla hyötyä joka päivä. Kyseessä onkin siis käytännöllinen lahja, joka tuo valoa pimeille talvikeleille.

LED-polttimoja saa H4-, H7-, H11-, 9005-, 9006-kannoilla, joten ne sopivat monenlaiseen ajovaloumpioon. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että LED-ajovalopolttimot eivät ole E-hyväksyttyjä, joten niistä voi tulla ongelma katsastuksessa.

Voit käydä tarkistamassa tämänhetkisen hinnan LED-valoille alla olevasta linkistä. Viimeksi kun katsoin, niin hinta oli noin 22 euroa toimituskuluineen.

*Banggood: Tehokkaat LED-ajovalopolttimot autolle

Tarkka kojelautakamera kuvaamaan ajoa

Kojelautakamera tallentaa tien päällä sattuvat tapahtumat.

Auton kojelautaan kiinnitettävä kamera on hyvä valinta autoihmiselle joululahjaksi. Tämän tarkan kameran avulla autoilija voi kuvata ajoaan ja katsella videoita myöhemmin vaikkapa tietokoneelta. Autokamera on myös siitä hyödyllinen lahja, että onnettomuustilanteessa kameran tallenteesta voi olla suuri apu. Hyvä kojelautakamera lisää siis ajoturvallisuutta.

Tämän autokameran tarkkuus on huippuluokkaa, sillä siinä on Full HD -kuvanlaatu. Pystyt myös säätämään kameran kuvakulmaa helposti säätönivelen avulla. Kamera onkin siis todella helppo asentaa ja käyttää haluamallasi tavalla. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä viimeksi kun tarkistin se oli noin 30 euroa postikuluineen.

Autokamera kiinnittyy staattisella teipillä auton tuulilasiin, ja virtansa kamera saa USB-kaapelin kautta. Voit liittää USB-kaapelin esimerkiksi auton tupakansytyttimeen. Kun kytket kameran tupakansytyttimeen, se lähtee automaattisesti päälle, kun auto käynnistetään.

Tässä onkin siis erinomainen hankinta jouluksi autoilevalle ystävälle tai perheenjäsenelle!

*Banggood: Kojelautakamera auton tuulilasiin FullHD

Tehokas apuvirtalaite autolle

Tehokas apuvirtalaite on erinomainen lahja, sillä siitä on hyötyä monessa kiipelissä.

Kolmantena listalla on iMars J01 apuvirtalaite, jossa on todella kookas 13 800mAh akku.

Näppärä apuvirtaa antava käynnistysapulaite on erinomainen lahja autoihmiselle, etenkin keskelle talven pakkasia. Talvella akun loppuun tyhjentyminen voi tulla yllätyksenä, ja silloin riski jäädä esimerkiksi kaupan parkkipaikalle jumiin kasvaa.

Apuvirtalaite auttaa kuitenkin käynnistämään auton jopa silloin, kun akku on tyhjä. Laitteen käyttäminen on helppoa, sillä apulaitteen leuat kiinnitetään auton akun miinus- ja plusnapoihin. Tämän jälkeen vain starttaat autoa, ja moottori lähtee käyntiin. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että apuvirtalaitteessa on virtaa tarpeeksi ennen kuin yrität startata auton.

Laadukas iMars J01 apuvirtalaite ladataan MicroUSB-kaapelin avulla, joten pystyt lataamaan tämän laitteen oikeastaan missä vain. Kaiken huipuksi laitteella pystyy myös lataamaan puhelinta, joten se toimii samalla akkupankkina!

*Banggood: iMars J01 apuvirtalaite

Rengaspaineiden valvontajärjestelmä autoon

Tyylikäs näyttö kertoo renkaiden paineet suoraan ohjaamoon langattomasti.

Uusissa autoissa rengaspaineiden valvontajärjestelmä on jo vakiovaruste, mutta esimerkiksi vanhemmista autoista sellainen saattaa puuttua. Rengaspaineita silmällä pitävä järjestelmä onkin oiva lahja monelle autoihmiselle!

iMars T270 rengaspaineiden valvontajärjestelmä ajaa asian mallikkaasti, sillä edullinen renkaiden paineita valvova laite on toiminnoiltaan monipuolinen. Langattomat sensorit tulevat kiinni renkaiden venttiileihin, ja ne toimivat nappipariston avulla. Itse vastaanotin tulee ohjaamoon kiinni, ja vastaanotin toimii auton tupakansytyttimen virran avulla.

Vastaanottimessa on myös aurinkopaneeli, jonka kautta rengaspainenäyttö saa lisää energiaa suoraan tuulilasin läpi auringonvalosta.

Suurin painelukema, mitä mittari pystyy lukemaan on 3,5bar, joten sillä voi lukea myös hieman korkeampia painelukemia. Kaiken huipuksi laite myös kestää Suomen ankaria olosuhteita, ja iMars rengaspaineiden valvontajärjestelmä toimii -20 asteen pakkasessa.

Hinnan ja toimitusajan rengaspaineiden valvontajärjestelmälle voit tarkistaa alhaalta.

*Banggood: iMars T270 rengaspaineiden valvontajärjestelmä

Auton vikakoodinlukija

Vikakoodinlukijan avulla pystyy selvittämään auton mahdollisia vikoja.

iMars ELM327 Bluetooth-vikakoodilukija on varmasti yksi parhaimmista joululahjoista, mitä autoilijalle voi hankkia. Tämä todella edullinen mutta laadukas laite pystyy lukemaan henkilöauton vikakoodit.

Laitteen käyttäminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain laittaa se kiinni auton OBD2-porttiin. Auton OBD-portti sijaitsee yleensä kuljettajan jalkatilassa, joten sen pitäisi löytyä sieltä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että joissakin vanhemmissa autoissa ei ole OBD2-mallista porttia. Useimmissa vuoden 1996 jälkeen valmistetuissa autoissa on OBD2-portti.

ELM327 Bluetooth-vikakoodinlukija lukee auton vikakoodit, ja koodien lukemisesta voi olla apua auton korjaamisessa. Bluetooth-yhteydellä varustettu vikakoodinlukija on kätevä laite, koska saat auton koodit kätevästi suoraan puhelimeesi. Sinun täytyy vain asentaa sovellus puhelimeen ja yhdistää lukija siihen.

Helppokäyttöisyytensä ja edullisen hintansa ansiosta tämä vikakoodinlukija onkin todella hyvä joululahja autoihmiselle!

Voit tarkistaa tämänhetkisen hinnan vikakoodinlukijalle alla olevasta linkistä. Viimeksi kun tarkistin, niin hinta oli noin 18 euroa postikuluineen.

*Banggood: Edullinen vikakoodinlukija autolle

Tyylikäs vaihdekepinnuppi autoon

Uusi ja kiiltävä vaihdekepinnuppi antaa uutta ilmettä auton ohjaamoon.

Uusi vaihdekepinnuppi voi lisätä auton ohjaamon tyylikkyyttä paljon. Tämä onkin siis mahtava joululahja autoihmiselle, joka kaipaa tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä auton ohjaamoon. Laadukas nuppi on erinomainen valinta 5-vaihteiselle autolle.

Vaihdekepinnuppi on vuorattu mukavalta tuntuvalla keinonahalla, joka myös näyttää erinomaiselta. Mukava tuntuma onkin hyvä juttu, sillä se voi parantaa ajotuntumaa. Vaihteet menevät takuulla napakasti sisään, kun pääsee vaihtamaan välityssuhteita tämän nupin kanssa!

Nupin kiinnittäminen onnistuu helposti, ja vaihdekepinnupin kiinnitysreikä on 1,8cm leveä. Kannattaa siis varmistaa, että nuppi sopii autoon ennen osan hankkimista. Kiinnitysmekanismi on myös pitävä, joten tässä on huippuluokan nuppi, joka ei lähde irti edes kovemmissa vauhdeissa.

Käy kurkkaamassa edullisen vaihdekepin hinta alta olevasta linkistä!

*Banggood: Tyylikäs vaihdekepinnuppi autoon

Tarraliinat auton takakonttiin

Kätevät tarraliinat pitävät tavarat paikallaan auton takakontissa.

No, tässä on näppärä ratkaisu! Tarraliinan avulla pidät tavarat helposti paikallaan auton takakontissa. Liina onkin siis hyvä joululahja autoilijalle, joka haluaa pitää autonsa takakontin järjestyksessä. Näppärät tarraliinat pystyy kiinnittämään lähes jokaisen auton takakonttiin, sillä monet autovalmistajat käyttävät samanlaista kangasta takakontissa. Tarraliina kiinnittyy pitävästi tähän kankaaseen.

Liinan pituus on 40cm, joten pystyt kiinnittämään hieman isompiakin esineitä sen avulla. Tämä onkin erinomainen väline, jonka avulla voi pitää vaikkapa öljykannun tavaratilassa paikallaan. Ei ole kovin mukavaa, jos esimerkiksi öljyä vuotaa kannusta takakonttiin.

Tarraliina onkin siis omaperäinen joululahja, koska monelle tuskin tulee mieleen näin yksinkertainen mutta samaan aikaan hyödyllinen lahja.

Voit käydä katsomassa kätevää liinaa alla olevasta linkistä.

*Banggood: Tarranauha auton takakonttiin

Tuulilasinsuojus autoon

Magneeteilla varustettu suojus pitää tuulilasin puhtaana.

Tuulilasinsuojus on mahtava joululahja jokaiselle autoilevalle ihmiselle, sillä talviaikaan auton tuulilasia kannattaa suojata lumelta ja jäältä. Tässä onkin siis erinomainen hankinta ystävälle tai perheenjäsenelle, joka haluaa pitää hyvää huolta autostaan.

Laadukas tuulilasinsuojus on hyvä hankinta myös siksi, että magneeteilla kiinnitettävä suojus pysyy paikallaan vähän kovemmassakin tuulessa. Suojan toinen hyvä ominaisuus on se, että kuljettajan ei täydy puhdistaa tuulilasia jäästä ja lumesta ennen ajoon lähtöä.

Vettä hylkivä tuulilasinsuojus onkin siis mahtava lahja monelle autoilijalle. Suojuksen avulla tuulilasi pysyy puhtaana ja lumettomana. Tässä on todella hyödyllinen lisävaruste etenkin, jos autoa ei säilytetä autotallissa.

Voit käydä tarkistamassa tämän hetkinen hinta alla olevasta linkistä! Viimeksi kun vilkaisin, niin hinta oli noin 25 euroa postikuluineen.

*Banggood: Magneettinen tuulilasinsuojus autolle

Mikrokuituliinat auton puhdistamiseen

Mikrokuituliina on erinomainen lahja, jonka avulla auton puhdistaminen sujuu kuin leikiten.

Mikrokuituliinat ovat erinomainen väline auton puhdistamiseen! Tässä onkin siis todella hyvä joululahja autoilevalla ystävälle tai perheenjäsenelle, joka haluaa pitää autonsa parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Kattava paketti sisältää 10 liinaa, joten ihan heti ne eivät lopu kesken. Mikrokuituliinat ovat toki muutenkin kestäviä, joten tässä on pitkään kestävä pakkaus.

Mikrokuiturakenteensa ansiosta liinat ovat hyvä apu auton sisäpintojen, lasien ja maalipinnan puhdistamiseen. Pystytkin siis puhdistamaan ja siivoamaan monenlaisia pintoja tämän liinapakkausken avulla. Liinat keräävät pölyn sekä muun lian helposti itseensä.

Hommaa siis paras joululahja autoilijalle, joka haluaa pitää kaaransa siistinä ja parhaassa kunnossa! Voit käydä kurkkaamassa hinnan edulliselle pakkauksella alhaalta.

*Banggood: Mikrokuituliinat auton puhdistamiseen

Muovisuojat auton rengasmuttereihin

Muovisuojat pitävät rengasmutterit puhtaana, mutta ne myös näyttävät hyviltä.

Näiden muovisuojien avulla autoon saa uutta ilmettä helposti! Voit valita monesta eri väristä, joten saat hankittua juuri haluamaasi autoon sopivat muovisuojukset. Tästä löydätkin siis todella hyvän lahjan autoilevalle ystävällesi tai tutullesi!

Hieno ulkonäkö ei kuitenkaan ole ainoa hyvä puoli, mitä rengasmuttereihin tuleva muovisuoja voi saavuttaa. Muovinen suoja on myös erinomainen tapa pitää roskat ja vesi poissa auton renkaiden muttereista. Suojukset siis parantavat renkaiden muttereiden ja pulttien kestävyyttä.

Kun renkaiden mutterit ja pultit pysyvät puhtaina ja hyvässä kunnossa, ne on myös helpompi irrottaa ja renkaiden vaihtaminen sujuu nopeammin. Kyseessä onkin siis erittäin potentiaalinen joululahja autoilijalle!

Voit käydä katsomassa tuotetta Banggoodista alla olevasta linkistä.

*Banggood: Auton rengasmuttereiden muovisuojat

Yhteenveto autoilijan joululahjoista

Listalla on monipuolisesti kaikenlaisia lahjaideoita, toiset ovat hyödyllisempiä kuin toiset. Toisaalta hyödyllisyys riippuu käyttäjän tarpeista. Toisella autoilijalle renkaan muttereiden suojat voivat olla hyödyllisempi hankinta kuin tuulilasinsuojus.

Joulu on mukavaa aikaa myös autoilijalle!

Omat suosikkini listalla ovat ehdottomasti edullinen autokamera sekä apuvirtalaite. Autokamera on erinomainen laite, koska voit kuvata ajoa lähes koko ajan. Muistikortti kannattaa kuitenkin hommata lisävarsuteeksi, sillä joskus kameroiden kanssa ei tule korttia. Apuvirtalaite puolestaan voi pelastaa tielle jääneen autoilijan monta kertaa talven aikana.

Kannattaakin siis hakea inspiraatiota tältä listalta. Vaikka hyvää lahjaa ei olisikaan löytynyt tämän listan avulla, niin saatat saada idean juuri sellaiseen lahjaan kuin haluat.

Mukavaa joulunodotusta!

Lue myös: Miksi bensan hinta nousee ja mikä vaikuttaa hintaan?

Lue myös: Joulukuusen kuljettaminen auton katolla

Lue myös: Miten suojata auton katalysaattori varkauksilta?

2 kommenttia artikkeliin ”Parhaat joululahjat autoilijalle 2021

  1. Paluuviite: Joulukuusen kuljettaminen auton katolla | Projektiloota

  2. Paluuviite: Parhaat joululahjat autoilijalle 2022 | Projektiloota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s