Parhaat naisten sähköpyörät 2023 – Vertailussa 10 sähköpyörää naisille

Paras naisten sähköpyörä 2023 on FitNord Ava 200, koska siinä on monipuoliset ominaisuudet ja hyvä hinta-laatusuhde. Vertailun muita erinomaisia naisten sähköpolkupyöriä ovat edulliset FitNord Classic 200 ja Helkama e-Ainotar. Tutustu vertailuun ja löydä paras sähköpyörä naisille!

Sähköpyörän valitseminen voi olla joskus haastavaa, koska erilaisia malleja ja valmistajia on niin paljon. Paras naisten sähköpyörä on kuitenkin se, joka sopii juuri sinun tarkoituksiisi parhaiten. Kannattaa siis miettiä esimerkiksi, miten pitkiä matkoja aiot ajaa pyörällä ja tarvitsetko esimerkiksi maastoon soveltuvan pyörän.

Vertailussa parhaat sähköpyörät naisille.
Paras sähköpyörä naisille on se, joka sopii heidän ajoonsa ja tarpeisiinsa. Joku haluaa sähköpyörän satunnaiseen ajoon, toinen taas työmatkoille jokapäiväiseen käyttöön.

Tässä sähköpyörien vertailussa luodaan katsaus parhaisiin sähköpolkupyöriin naisille. Vertailussa otetaan huomioon hinta sekä muita ominaisuuksia, joten voit miettiä, mikä vertailun pyöristä olisi juuri sinun käyttöösi sopivin.

Kaikki vertailun sähköpyörät ovat saatavilla *Kuntokaupan verkkokaupasta, joka on suomalainen sähköpyörien erikoiskauppa. Myös heidän varastonsa sijaitsee Suomessa, joten toimitusajat ovat hyvinkin nopeat. Alla on lista kaikista vertailun naisten sähköpyöristä, joten voit helposti vilkaista suosikkejasi.

Parhaat naisten sähköpyörät 2023

Sitten itse asiaan, eli luodaan tarkempi katsaus parhaisiin naisten sähköpyöriin ja niiden ominaisuuksiin!

1. FitNord Ava 200 – Paras sähköpyörä naisille, kun haluat hyvän ja edullisen pyörän

FitNord Ava 200 on yksi parhaista sähköpyöristä naisille 2023.

FitNord Ava 200 on paras sähköpyörä naisille, kun haluat edullisen sähköpolkupyörän hyvillä ominaisuuksilla. Tässä sekä naisille että miehille sopivassa sähköpyörässä on viisi avustustasoa ja kahdeksan mekaanista vaihdetta, joten pystyt helposti säätämään pyörän tehoa maaston ja tilanteen mukaan.

Tehokas 250 watin takamoottori antaa mukavasti vääntöä ylämäkiin ja tasaiselle maalle. Akun koko on erinomaiset 540Wh, joten pystyt ajamaan hieman pidemmänkin matkan esimerkiksi kaupungissa tai taajamassa. Optimaalinen toimintamatka tällä sähköpolkupyörällä on nimittäin 110 kilometriä!

Voit tutustua tarkemmin tähän edulliseen mutta ominaisuuksiltaan erinomaiseen sähköpyörään Kuntokaupan sivuilla.

*Kuntokauppa: FitNord Ava 200 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: FitNord Ava 200
 • Hinta: 1999 euroa
 • Akun koko: 540Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 110 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Takamoottori
 • Avustustasot: 5
 • Maksimivääntö: 35Nm
 • Vaihteet: 5
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: 2A

2. FitNord Ava 300 Compact -sähköpyörä, joka sopii naisille ja miehille

Ava 300 Compact on naisille ja miehille sopiva tyylikäs sähköpyörä.

FitNord Ava 300 Compact on erinomainen sähköpyörä, joka sopii sekä naisille että miehille. Tässä laadukkaassa mutta edullisessa sähköpyörässä on isokokoinen 690Wh akku, josta riittää puhtia noin 150 kilometrin matkalle. Moottorina toimii mukavan tehokas 250W taakse sijoitettu sähkömoottori, jonka tehoa voi säätää viiden eri avustustason avulla.

Mekaanisia vaihteita tässä pyörässä on kahdeksan kappaletta, joten pystyt säätämään poljinvoimaa todella joustavasti tilanteesta riippuen. Kyseessä onkin siis erinomainen valinta taajamaan tai kaupunkiin, kun haluat tehokkaan sähköpyörän naisille.

Voit tutustua pyörään tarkemmin Kuntokaupan nettisivuilla!

*Kuntokauppa: FitNord Ava 300 Compact -sähköpolkupyörä

 • Nimi: FitNord Ava 300 Compact
 • Hinta: 2499 euroa
 • Akun koko: 690Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 150 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Takamoottori
 • Avustustasot: 5
 • Maksimivääntö: 45Nm
 • Vaihteet: 8
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

3. FitNord Classic 200 -sähköpyörä perinteiseen tyyliin

Classic 200 on sulavasti muotoiltu sähköpyörä naisille.

Paras naisten sähköpyörä on todennäköisesti FitNord Classic 200, kun haluat sähköpolkupyörän perinteisellä tyylillä. Classic 200 on muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan perinteikäs pyörä, joten sitä on helppo oppia käyttämään. Kyseessä on niin sanottu “mummopyörä” nykyaikaisilla ominaisuuksilla.

Tässä laadukkaassa ja kauniissa sähköpolkupyörässä on tehokas 250W etumoottori, joka tuottaa 35Nm vääntöä. Vaikka pyörässä onkin mukavasti tehoa sen kokoon nähden, Classic 200 on helppo käsiteltävä. Kolme mekaanista vaihdetta ja viisi avustustasoa antavat mukavasti säätömahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin, kuten vaikkapa ylämäkiin.

Voit tutustua tähän perinteisen malliseen sähköpyörään Kuntokaupan sivuilla!

*Kuntokauppa: FitNord Classic 200 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: FitNord Classic 200
 • Hinta: 2199 euroa
 • Akun koko: 540Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 80 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Etumoottori
 • Avustustasot: 5
 • Maksimivääntö: 35Nm
 • Vaihteet: 3
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: 2A

4. Helkama Tuuli 7V -sähköpyörä naisille ja miehille

Kotimainen Helkama Tuuli 7V sopii sekä naisille että miehille aktiiviseen ajoon.

Helkama Tuuli 7v on laadukas ja kotimainen sähköpyörä, joka sopii sekä naisille että miehille. Tätä pyörää vauhdittaa mukavan tehokas Shimanon 250W keskimoottori, joten pääset Helkamalla hienosti myös hieman jyrkemmät mäet ylös. Vääntöä tässä käytännöllisessä pyörässä on noin 40Nm.

Perinteiset jalkajarrut takaavat sen, että pysähtyäksesi sinun tarvitsee vain polkaista taaksepäin. Optimaalinen kantama Tuuli 7V -sähköpyörässä on mukavat 125 kilometriä, joten pystyt ajamaan hieman pidemmänkin matkan yhdellä latauksella!

Voit tutustua tähän naisille sopivaan sähköpyörään Kuntokaupan sivuilla.

*Kuntokauppa: Helkama Tuuli 7V -sähköpolkupyörä

 • Nimi: Helkama Tuuli 7V
 • Hinta: 2349 euroa
 • Akun koko: 418Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 125 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Avustustasot:
 • Maksimivääntö: 40Nm
 • Vaihteet: 7
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

5. Helkama e-Ainotar – Käytännöllinen naisten sähköpyörä

e-Ainotar on nimensä mukaisesti juurikin sähköpyörä naisten käyttöön.

Helkaman e-Ainotar on paras naisten sähköpyörä, kun haluat käytännöllisyyttä ja mukavaa ajotuntumaa samassa paketissa! Tämä kotimainen sähköpolkupyörä on erinomainen esimerkiksi tavaran kuljetukseen ja kauppareissuille, koska siinä on jo valmiiksi asennettuna tilava etukori ja takaritilä.

418Wh akku pitää huolen siitä, että tämä sähköpolkupyörä pystyy kulkemaan yhdellä latauksella noin 125 kilometriä optimiolosuhteissa. Pehmeä ja luonnollinen ajotuntuma tekee tästä pyörästä todella hyvä ajettavan kaikissa tilanteissa. Shimanon tehokas moottori antaa sähköpyörälle vauhtia maltillisesti ja ajajan vauhdin huomioon ottaen.

Voit tutustua tarkemmin tähän erinomaiseen naisten sähköpyörään Kuntokaupan verkkosivuilla!

*Kuntokauppa: Helkama e-Ainotar -sähköpolkupyörä

 • Nimi: Helkama e-Ainotar
 • Hinta: 2499 euroa
 • Akun koko: 418Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 125 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Maksimivääntö: 40Nm
 • Vaihteet: 7
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

6. FitNord Classic 300 -sähköpyörä naisten ja miesten makuun

Classic 300 on mukavan tehokas ja vakaa ajettava.

FitNordin Classic 300 -sähköpyörä on erinomainen valinta naisille ja miehille, koska tämä keskihintainen sähköpolkupyörä pystyy kulkemaan yhdellä latauksella noin 120 kilometriä optimaalisissa olosuhteissa. Pyörä sopii siis hyvin kaupunkiin tai taajamaan. Kohtuullisen hyvän toimintamatkan lisäksi moottori tuottaa mukavat 60Nm vääntöä.

Keskimoottorinen pyörä sopii sekä naisille että miehille, joten vaikka koko perhe voi käyttää yhtä pyörää! Avustustasoja pyörässä on viis kappaletta ja mekaanisia vaihteita kolme. Pystyt siis helposti sovittamaan pyörän poljinvoiman tilanteen mukaan!

Voit tutustua tähän naisille ja miehille sopivaan sähköpolkupyörään Kuntokaupan sivuilla.

*Kuntokauppa: FitNord Classic 300 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: FitNord Classic 300
 • Hinta: 2799 euroa
 • Akun koko: 504Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 120 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Avustustasot: 5
 • Maksimivääntö: 60Nm
 • Vaihteet: 3
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

7. FitNord Classic 500 -sähköpyörä, joka sopii naisille ja miehille

Classic 500 on kaunis sähköpyörä, mutta rauhallisen ulkomuodon alla on yllättävän paljon tehoa.

Paras sähköpyörä naisille ja miehille voi olla FitNord Classic 500, kun haluat sähköpolkupyörän pitkällä kantamalla ja tehokkaalla moottorilla. Tässä premium-tason “mummopyörässä” on 630Wh tehoinen akku ja 250 watin moottori, joka tuottaa huikeat 80Nm vääntöä! Optimaalinen toimintamatka pyörällä on 150 kilometriä.

Avustustasoja pyörässä on viisi kappaletta ja mekaanisia vaihteita löytyy seitsemän. Pystyt siis helposti säätämään poljinvoiman sopivaksi joka tilanteeseen. Keskelle sijoitettu moottori tuo vakautta ajoon, joten kyseessä on sähköpyörä hyvillä ajo-ominaisuuksilla.

Voit tutustua tähän naisille sopivaan sähköpyörään Kuntokaupassa!

*Kuntokauppa: FitNord Classic 500 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: FitNord Classic 500
 • Hinta: 3199 euroa
 • Akun koko: 630Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 150 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Avustustasot: 5
 • Maksimivääntö: 80Nm
 • Vaihteet: 7
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

8. Helkama CE9 – Kotimainen sähköpyörä naisille ja miehille

CE9 on kotimainen ja laadukas sähköpyörä säännölliseen ajoon.

Jos hakusessa on paras naisten sähköpyörä, joka on kotimaista tuotantoa, niin Helkama CE9 voi olla erinomainen valinta juuri sinulle! Tämä sulavalinjainen sähköpolkupyörä on kannattava valinta esimerkiksi kaupunkiin ja taajama-ajoon. Pystyt käsittelemään pyörää helposti matalan rungon ja keskelle sijoitetun moottorin ansiosta.

Kantama CE9-pyörällä on optimaalisissa olosuhteissa noin 120 kilometriä. Vääntöä pyörässä on noin 60Nm, mikä on erittäin hyvä voimakkuus tämän hintaluokan pyörälle. Kyseessä onkin siis hyvä naisten sähköpyörä, kun haluat pyörän keskipitkille matkoille kaupunkiin. Tässä onkin siis mahtava pyörä esimerkiksi työmatkoille, koulumatkoille tai kauppareissuille!

Voit tutustua tähän tyylikkääseen ja käytännöliseen sähköpyörään tarkemmin Kuntokaupan verkkokaupassa.

*Kuntokauppa: Helkama CE9 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: Helkama CE9 
 • Hinta: 2999 euroa
 • Akun koko: 504Wh
 • Optimaalinen toimintamatka: 120 kilometriä
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Maksimivääntö: 60Nm
 • Vaihteet: 9
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

9. Flyer Uptsreet5 7.10 -sähköpyörä naisille sveitsiläisellä tarkkuudella

Upstreet5 on parasta sveitsiläistä laatua!

Kun haluat naisten sähköpyörän erinomaisella tarkkuudella, niin Flyer Upstreet5 7.10 voi olla paras valinta! Tämä sveitsiläinen sähköpyörä pitää sisällään 750Wh kokoisen akun ja Panasonicin 250 wattisen sähkömoottorin. Avustustasoja pyörässä on neljä kappaletta, joten pystyt sopeuttamaan moottorin tehon helposti tilanteen mukaan.

Mekaanisia vaihteita pyörässä on yhdeksän kappaletta ja vääntöä Upstreet5:ssä on mukavat 90Nm. Voit siis ajella hyvillä mielin ylämäkeen ja muualle, missä tarvitaan hieman enemmän voimaa. Alumiininen ja sulavasti muotoiltu runko tekee pyörän käsittelystä helppoa ja pystyt nousemaan ja laskeutumaan pyörän selästä nopeasti. Tässä onkin siis erinomainen sähköpyörä naisille mutta myös miesten käyttöön!

Voit käydä katsomassa tarkemmat tiedot tästä kellosepän tarkkuudella valmistetusta pyörästä Kuntokaupan nettisivuilta.

*Kuntokauppa: Flyer Upstreet5 7.10 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: Flyer Upstreet5 7.10
 • Hinta: 4499 euroa
 • Akun koko: 750Wh
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Avustustasot: 4
 • Maksimivääntö: 90Nm
 • Vaihteet: 9
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: 4A

10. Flyer Gotour6 5.40 – Paras naisten sähköpyörä suurella suorituskyvyllä

Gotour6 on paras sähköpyörä naisille, kun haluat suorituskykyisen polkupyörän.

Flyer Gotour6 5.40 on paras naisten sähköpyörä, kun etsit parasta suorituskykyä hyvään hintaan. 625Wh akulla ja Panasonicin keskimoottorilla varustettu sähköpyörä tuottaa vääntöä 65Nm, joten tämä laite pääsee ylämäet ja muut maaston muodot helposti ylös ja alas. Avustustasoja pyörässä on neljä kappaletta ja mekaanisia vaihteita viisi.

Pyörä on helposti käsiteltävä ja se sopii vaativaan kaupunki sekä taajama-ajoon erinomaisesti! Matala runko ja sulava muotoilu varmistavat sen, että pääset nousemaan ja laskeutumaan pyörän satulasta vaivatta. Takana on käytännöllinen tavarateline, jonka avulla voit kuljettaa vaikkapa ostokset tai muuta tarpeellista mukanasi.

Kyseessä onkin siis erinomainen naisten sähköpyörä, jos haluat käytännöllisyyttä ja tinkimätöntä suorituskykyä samassa paketissa! Voit tutustua pyörään Kuntokaupan verkkosivuilla.

*Kuntokauppa: Flyer Gotour6 5.40 -sähköpolkupyörä

 • Nimi: Flyer Gotour6 5.40
 • Hinta: 4149 euroa
 • Akun koko: 625Wh
 • Moottorin teho: 250W
 • Moottorin tyyppi: Keskimoottori
 • Avustustasot: 4
 • Maksimivääntö: 65Nm
 • Vaihteet: 5
 • Rungon materiaali: Alumiini
 • Laturi: Sisältyy

Yhteenveto parhaista naisten sähköpyöristä 2023

Paras naisten sähköpyörä on se, joka sopii juuri sinun käyttöösi parhaiten. Sähköpolkupyöriä voi vertailla monien eri ominaisuuksien mukaan, esimerkiksi moottorin teho ja akun koko. Kannattaakin siis valita sähköpolkupyörä sen mukaan, mitkä ominaisuudet ovat juuri sinulle tärkeitä.

Ennen sähköpyörän hankkimista kannattaa miettiä, miten pitkiä matkoja haluat ajaa ja miten usein aiot ajaa pyörällä.

Kaupunkiajossa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi akun kokoon ja optimaaliseen toimintamatkaan, jotta voisit olla varma siitä, että pyörällä pystyy kulkemaan tarvitsemasi pituisen matkan. Moottorin vääntöön kannattaa myös kiinnittää huomiota, jotta sähköpyörässä olisi tarpeeksi tehoja vaihteleviin mäkiin tai maastonmuotoihin.

Lue myös: Parhaat sähköpyörät 2023 – Sähköpolkupyörät vertailussa

Naisten sähköpyörät ovat usein käytännöllisiä ja helppoja ajaa, koska ne on suunniteltu ottaen huomioon naisten kevyt ruumiinrakenne ja mieltymykset. Sähköpyörä kannattaa kuitenkin valita sen mukaan, mikä sinusta tuntuu kaikkein parhaimmalta. Miesten sähköpyörä voi myös olla aivan yhtä hyvä valinta, jos kaipaat toisenlaista ajokokemusta.

Lue myös: Miten sähköpyörällä ajetaan? Ohjeet sähköpolkupyörällä ajamiseen

Lue myös: Miten sähköpyörä toimii? Sähköpolkupyörän osat ja toiminta

Yksi kommentti artikkeliin ”Parhaat naisten sähköpyörät 2023 – Vertailussa 10 sähköpyörää naisille

 1. Paluuviite: Parhaat sähköpyörät 2023 – Sähköpolkupyörät vertailussa | Projektiloota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s